Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 1, Pershyttans Industriområde

nora

KBB Fastigheter i Örebro AB skapar möjlighet för dig att växa! Hos oss får du moderna industrilokaler, bra logistik och ett kompetent nätverk.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad
Storlek: 1 008 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Pershyttans industriområde, på gångavstånd från Nora, hittar du stora ytor för ditt företag att växa. Totalt innehåller fastigheten över 7000kvm industrilokal och kontorslokal. Idag har vi närmare 10 företag som hyresgäster, företag med ambitionen att växa. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur ditt företag kan hyra hos oss. Byggnadsdel A är en verkstadsbyggnad om 1070 kvm. Denna del uppfördes 1968. Byggnaden har plintgrund med stomme av betong samt tegelfasad. Byggnadsdelen avgränsas mot andra verksamheter, med egen in- och utlastning. Tillgång till gemensamt lunchrum finns. Tillgång till kontorslokaler finns i direkt anslutning (Byggnadsdel B). Byggnadens uppvärmning utgörs av bergvärme som installerades 2006 sam 2008. Bergvärmen har vid behov stöd av elpanna i samtliga byggnader. Byggnadsdel A har tilluftsdon, till skillnad från Byggnadsdel B (kontor) som har mekanisk till- och frånluft. 2014 lades ett nytt yttertak på Byggnadsdel B och D (kontorsdelen). Verkstäderna och förråden har genomgående sem meter takhöjd. På fastigheten finns gått om parkeringsplatser varav flertalet med motorvärmare. Fastigheten ligger direkt vid landsväg 244. Du har 34 km till Örebro, 43 km till Karlskoga och 217 km till Stockholm. Pershyttans industriområde har i övrigt drygt 10 företag etablerade. Mer mark håller på att köpas och detaljplaneras. Nora kommun är en företagskommun med närmare 1000 företag på 10 500 invånare. Det finns gott om både tillverkande industri samt tjänsteföretag.

Planlösning

Utförande

Byggår

1968

Våningsplan

1

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Se kartbild på Byggnadsdel A. Det är en öppen yta, 6 meter i takhöjd, som kan avgränsas med vägg. Egen in- och utfart. Byggnaden har plintgrund med stomme av betong.

Teknisk information

Takhöjd

6 m

Uppvärmning

bergvärme samt vid behov, stöd från elpanna

Lokalen kan nås via

egen port

Ventilation

tilluftsdon

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 1 008

Omgivning

Omgivning/natur

industriområde i avgränsning till stad (åt ena hållet) och natur och kultur åt andra hållet. Du har Digerbergets skidanläggning, motionsspår och anslutning till Bergslagsleden på gångavstånd. Du har Pershyttans gamla hytta på gångavstånd.

Företag i närheten

KBB Kullen, Nora buss, HL Mur&Design, Norling buss mfl. i byggnaden. Drillcon, Europrofil, Gyttorp Cartridge mfl. i industriområdet

Parkeringsmöjligheter/garage

gott om parkeringsplatser, många med motorvärmare samt även flera garageplatser.

Närservice

gångavstånd till ICA Supermarket

Kommunikationer

bussförbindelse till Örebro, Lindesberg, Hällefors och Karlskoga

Skyltläge

Skyltning från väg 244 till industriområde. Skylt vid bägge infarterna till Industrivägen.

Vägbeskrivning

Från Örebro: ta väg 50 mot Lindesberg, sväng av på väg 244, mot Nora/Hällefors. Strax före 2:a avfart mot Nora, sväng höger in på Pershyttans Industriområde.

Övrig information

Övrigt

Kontakta Håkan Larsson, får mer information: +46-70-322 97 24.

Dokument

Industrivägen 1
Sökhjälp