Skriv ut

Skapa PDF

Kevinge Strand 20, Danderyd

danderyd

Inflyttningsklart kontor lämpligt för evakuering! Hyrs ut till max augusti 2018.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 - 300 m²
Tillträde: Våren 2017
Karta

Information

Beskrivning

Från nu finns möjligheten att hyra upp till 300 kvm i golfförbundets före detta kontor fram till hösten 2018. Lokalerna är i mycket gott skick och i stort sett fullt möblerade. I entrén finns en tydlig reception med välkomnande yta för besökare. Varje plan är ca 600 kvm och i dagsläget är ett ljust och trevligt matrum med välutrustat kök beläget på övervåningen. Två balkonger finns i anslutning. Mötesrum för fyra till 18 personer. Arbetsrummen varierar i storlek från en till fyra arbetsplatser per rum. Två rum är inredda som pausrum med soffor och fåtöljer. Fiberinternet är indraget till lokalerna, det finns bra förråds- och expeditionsytor samt hiss mellan planen. Parkering finns i garage under huset och i anslutning till entrén för besökare. Det är bara att ta nycklarna och flytta in!

Utförande

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk ventilation

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 300

Omgivning

Närservice

Fastigheten är granne med Stockholms Golfklubb och vackert belägen vid Edsvikens norra strand.

Kommunikationer

Det är 700 m (7 min promenad) till tunnelbane- och busstation Mörby Centrum. Man kan också gå 750 m (8 min) till tunnelbane- och busstation Danderyds Sjukhus. Roslagsbanans station Mörby ligger 12 min promenad bort.

Övrig information

Övrigt

Mörbybadet, Danderyds Sjukhus med apotek, Mörby Centrum, bra löpspår längs Edsviken är andra exempel på fördelar med lokalernas läge.

Länkar

Sökhjälp