Skriv ut

Skapa PDF

Rundelsgatan 14, City

malmö

Kontorsplatser eller helt rum uthyres i helt nyrenoverade lokaler mitt i centrala Malmö. Tillgång till mötesrum med elektronisk bokning och kök etc.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyran är beräknad med möblerade arbetsplatser och med tillgång till tre mötesrum, ett telefonrum, kök och pingisbord. Vänligen kontakta oss vid intresse.

Storlek: 29 - 67 m²

Tillträde: 2016-04-01 Omgående eller överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Vi hyr ut två rum med kontorsplatser, hela rummet eller enskilda arbetsplatser. Vi sitter mitt emot Caroli på översta våningen med fantastisk utsikt och balkong längs med hela våningen. Lokalerna är topprenoverade och ni får tillgång till kök, pingisbord och tre mötesrum med elektronisk bokning. Rum 1: 29,5 kvm möblerat för 4 arbetsplatser Rum 2: 37,5 kvm omöblerat men plats för 6 arbetsplatser. Kan möbleras upp av oss om ni önskar. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Hyresperiod löpande med 6 månaders ömsesidig uppsägning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 5 av 5

Planlösning: Vi hyr ut enskilda arbetsplatser eller ett till två rum med plats för totalt 10 arbetsplatser. De aktuella rummen ligger bredvid varandra, mitt emot mötesrummen och köket.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 29 67

Ekonomi

Hyra: Hyran är beräknad med möblerade arbetsplatser och med tillgång till tre mötesrum, ett telefonrum, kök och pingisbord. Vänligen kontakta oss vid intresse.

I hyran ingår: Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur: Mitt emot Caroliköpcenter och med utsikt mot Rundelsparken.

Företag i närheten: Delad lokal med oss på NetRelations

Kommunikationer: 5 minuters promenad till centralstationen, 2 minuters promenad till busstation på Djäknegatan eller Östergatan.

Sökhjälp