Skriv ut

Skapa PDF

Laboratoriegränd 11, Porsön

luleå

Kontor med mycket bra läge, ett stenkast från LTU. Lokalerna ligger i en modern kontorsfastighet med möjlighet till egen ingång.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 300 - 1 980 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokaler från cirka 300 kvm till 1 980 kvm belägen i en modern kontorsfastighet på campusområdet till Luleå Tekniska Universitet (LTU). Hyresvärden kan anpassa lokalerna i samråd med blivande hyresgäster.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 1 980

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkeringsplatser med motorvärmare att hyra.

Närservice

Byggnaden ligger cirka 4 km norr om centrala Luleå. I direkt närhet till universitetsområdet ligger även Luleå Science Park, en av Sveriges största teknikparker med cirka 20 000 kvm kontorsyta. Några kilometer från fastigheten ligger även Ytterviken, ett av Luleås mer populära industriområden.

Övrig information

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontatkta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Sökhjälp