Skriv ut

Skapa PDF

Laboratoriegränd 11, Porsön

luleå

Kontor med mycket bra läge, ett stenkast från LTU. Lokalerna ligger i en modern kontorsfastighet med möjlighet till egen ingång.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 620 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal om cirka 620 kvm belägen i en modern kontorsfastighet på campusområdet till Luleå Tekniska Universitet (LTU). Lokalen ligger i entréplan med möjlighet till egen entré. Lokalen är idag till stor del rumsindelad i separata kontor samt att det finns ett större rum som används som labb.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 620

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkeringsplatser med motorvärmare att hyra.

Närservice

Byggnaden ligger cirka 4 km norr om centrala Luleå. I direkt närhet till universitetsområdet ligger även Luleå Science Park, en av Sveriges största teknikparker med cirka 20 000 kvm kontorsyta. Några kilometer från fastigheten ligger även Ytterviken, ett av Luleås mer populära industriområden.

Övrig information

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontatkta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Sökhjälp