Skriv ut

Skapa PDF

Botkyrkavägen 4, Vårby

vårby

Kontorslokal med utmärkt skyltläge mot E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 698 - 698 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

3

Planlösning

Välkommen till en fin kontorslokal med bästa skyltläget ut mot E4:an. Lokalen har en rumsindelad planlösning med pentry och gemensamhetsytor i mittkärnan av lokalen. Fastigheten är åttkantig och har fönster åt alla väderstreck vilket ger ett mycket bra ljusinsläpp. Här har man möjlighet att ha flera entréer, kanske vill man ha en särskild entré för kunder? Bra ytskikt i hela lokalen så här är det bara att flytta in. Parkeringsplatser finns att hyra. Lokalen går att dela av till 389 resp 310 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 698 698

Omgivning

Närservice

Vårby är en del av Huddinge kommun och gränsar till Vårberg, Segeltorp och Flemingsberg på södra sidan om Stockholm. I Vårby har du nära till grönskande områden där bland annat promenadstråket Vårby Allé tar dig genom vacker natur längs med Mälaren. På endast några minuters promenadavstånd från fastigheten hittar du Vårby centrum där butiker och restauranger finns tillgängliga. Bostadsområdet Vårby Haga eller Masmo finner du också i närheten som ger området ytterligare liv och rörelse.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utefter E4/E20, vilket gör det mycket lätt att ta sig till arbetet med bil. Till Stockholm City och Bromma flygplats tar det cirka 15 minuter och till Arlanda cirka 35 minuter. Tunnelbanan finns en kort promenad, ca 500 meter, från fastigheten.

Sökhjälp