Skriv ut

Skapa PDF

Albybergsringen 3, Albyberg

österhaninge

Helt nyproducerade lager-/produktionslokaler om 1 500 kvm med moderna kontor i företagsparken Albyberg Haninge; mycket yteffektivt och klimatsmart!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 500 m²

Karta

Information

Beskrivning

Moderna och helt nyproducerad logistik/lager-lokaler med access till/från lagerdelen via stor markport om 4x4 m. Total yta om 1 500 kvm varav ca. 1290 är tänkt för lager-/produktion och ca. 210är tänkt för kontor, omklädning, pentry (kontorsytorna kan naturligtvis utökas utifrån ert behov, hör av er så stämmer vi av och hittar en lösning). Moderna och trevliga kontorsrum med kök, lunchrum, omklädningsrum etc. Fastigheten har bergvärme, solpaneler och LED-belysning vilket ger en mycket kostnadseffektiv och miljövänlig profil. Lokalerna är klara för inflyttning under Q-4 2016. Detta vill ni inte missa; välkommen att kontakta mig för en personlig visning!

Utförande

Byggår: 2016

Övrigt

Takhöjd: 4,8 m

Lokalen kan nås via: - lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 500

Omgivning

Omgivning/natur: Här byggs nu Haninges nya Företagspark Albyberg; endast 15 minuters bilväg från Globen och med ett mycket bra läge invid 73:an/Nynäsvägen. Ligger omgiven av en trevlig naturpark.

Närservice: Haninge Cantrum samt Jordbro Centrum når du med bil på några minuter.

Kommunikationer: SL-Buss trafikerar området och Pendeltåg finns i närliggande Jordbro C (matning från området).

Dokument

Sökhjälp