Skriv ut

Skapa PDF

J A Wettergrens gata 7, Högsbo

västra frölunda

Lokalen har ramp från markplan för inlastning. Omklädningsrum med dusch finns. Lunchrestaurang i huset. Takhöjd 2.5 m lokalen kan nås med lastbil.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är belägen i Högsbo industriområde med närhet till många lunchrestauranger och goda kollektivöfrbindelser. Fastigheten ligger nära flera stora leder som snabbt tar dig till bland annat köpcentret 421 eller Frölunda torg där ett stort utbud av service finns att tillgå.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 400

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo/Sisjön industriområde är ett av Sveriges största och mest expansiva områden som till en början framförallt präglades av kontor och industriverksamhet men som med tiden har utvecklats till en mycket välbesökt handelsplats. De närmaste åren förväntas området genomgå en storslagen utveckling med många nya bostäder, butiker, hotell och kontor. Därtill kommer vägar att breddas, ny infrastruktur etableras och flödet effektiviseras. Området är strategiskt placerat i direkt anslutning till Söderleden, väg 158 samt knutpunkten i Järnbrott. Området är väl trafikerat av kommunala förbindelser. För den bilburne finns det gott om fria parkeringsplatser att tillgå. I närområdet finns ett stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger. En kort biltur bort ligger köpcentrum 421 och Frölunda torg med all tänkbar service såsom handel, vårdcentral, försäkringskassa, gym och mycket mer. Ett stenkast bort finns Sisjöns naturreservat med löpspår och trevliga strövområden.

Sökhjälp