Industrigatan 4A

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 - 40 m²

Hyra

Tillträde

Omgående / Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Inneboende sökes till ett charmigt kontor med rejäla sällskapsytor. Möjlighet till eget kontorsrum och korttidskontrakt.

Uthyres egna rum med plats för 1–4 arbetsplatser och kontorslandskap med ca 12 platser som kan avskärmas efter önskemål. Del av en öppen kontorsmiljö i charmiga lokaler med rejäla sällskapsytor. Tillgång till ett mindre och större konferensrum, stort kök, WC med dusch och lounge. Uthyres möblerat eller ommöblerat och möjlighet till korttidskontrakt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 40

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lasthiss
Mötesrum
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående / Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bojen 4

Våningsplan:

2

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Mycket bra kommunikationer till bl a city med olika busslinjer som passerar S:t Eriksgatan och Flemminggatan liksom med t-banans blå- och gröna linje som passerar vid Fridhemsplan.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Vackra promenadstråk utmed Karlbergskanalen/Kungsholms Strand, Kronobergsparken och en liten bit bort Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand med sina fina paviljonger och mysiga restauranger. Perfekt för en lunchpromenad, löprunda eller afterwork med kollegorna.

Närservice:

Centralt och attraktivt läge endast ett par kvarter från Fridhemsplan. Nära Västermalmsgallerian och flera andra butiker samt gott om restauranger.

Kommunikationer

Kort promenadavstånd till T-banestationerna Fridhemsplan och S:t Eriksplan samt ett flertal innerstadsbussar för linje 1, 3 och 4. Stockholm Odenplan’s pendeltågstation är ca 15 min promenad bort. E4:an nås enkelt för vägtrafikanter.
Industrigatan 4A