Skriv ut

Skapa PDF

Sjöviksvägen 132, Liljeholmen

stockholm

Ledig lokal på attraktiva Liljeholmskajen.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

57 m²

Karta

Information

Beskrivning

Liljeholmskajen är numera en ny stadsdel med tillgång till både natur och stad. I området finns caféer, restauranger, livsmedelsbutiker och andra butiker. På andra sidan broarna ligger Södermalm på nära gångavstånd.

Planlösning

Utförande

Byggår

2015

Planlösning

Lokalen har en yta på ca 57 kvm. Generös takhöjd och stora fönsterpartier gör lokalen ljus och inspirerande. Lokalen passar för butik (ej livsmedel) eller kontor. Den är ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.

Övrigt

Övrigt

Tillträde våren 2017.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 57

Omgivning

Omgivning/natur

I takt med att Liljeholmskajen byggs ut kommer områdets attraktionskraft att bli allt större. Här får man möjlighet att bygga upp ett växande utbud av butiker, caféer, torghandel, marknader och allt annat som är en omistlig del av innerstadens puls. Området är planerat för ca 2800 nyproducerade lägenheter vilket motsvarar boende för ca 7000 personer samt kontor för ca 4000 personer. Liljeholmskajen blir en naturlig förlängning av Södermalm och närmaste granne med Årstaskogen och stora grönområden. Inflyttningen i de första nya lägenheterna har redan börjat. Den nya spännande arkitekturen i området kommer för all framtid att förändra stadsbilden i den här delen av Stockholm. Det handlar om en stadsdel, som kommer att synas och märkas - en del av Stockholm med osedvanligt stor lyskraft. Liljeholmskajen kommer utan tvekan att räknas till en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar.

Närservice

Det växande behov av service och kommersiell verksamhet som nu byggs upp i området med nya bostads- och kontorsprojekt skall fyllas med nya butiker, restauranger, caféer etc i det direkta närområdet. I väntan på att utbudet blir komplett finns Marievik och Liljeholmstorget. Där finns redan det mesta man kan tänka sig i form av butiker och samhällsservice.

Kommunikationer

Liljeholmskajen har ett ypperligt läge nära en av Stockholms viktigaste knutpunkter. Den nya tvärbanan mellan Alvik och Hammarby Sjöstad passerar här och alldeles i närheten öppnar snart den nya pendeltågsstationen Årstaberg. En liten bit bort, vid nya och upprustade Liljeholmstorget, finns både T-banestation och flera busslinjer.

Sökhjälp