Skriv ut

Skapa PDF

J A Wettergrens gata 7, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Lager/verkstads lokal om 1 100 kvm med mycket bra läge i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 1 100 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lager/verkstads lokal med mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ramp från markplan för inlastning. Omklädningsrum med dusch finns att tillgå. Lunchrestaurang finns i huset. Välkommen att kontakta oss för visning.

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

2 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 100

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är en del av Högsbo i sydvästra Göteborg. Det ligger mellan Dag Hammarsköldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden och omfattar ett flertal industrier och kontorsbyggnader.

Närservice

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.

Kommunikationer

Kommunikationen till och från J A Wettergrens gata är mycket god. För den bilburne kommer man snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6, E20. Kollektivtrafiken är också bra, precis utanför fastigheten finns busshållsplats, där stannar busslinjerna 82 samt 758 som tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min.

J A Wettergrens gata 7
Sökhjälp