Skriv ut

Skapa PDF

Infanterigatan 18, Stadsdel Norr

östersund

Attraktiv kontorslokal i mycket bra läge med egen ingång och möjlighet till parkering i carport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 725 m²

Tillträde: enligt ök.

Karta

Information

Beskrivning

Ljus och fin kontorslokal i två våningar med egen entré. Nuvarande utformning är med enskilda kontorsrum men lokalen är flexibel och kan enkelt byggas om till en mer öppen planlösning om så önskas. Stor tillgång till parkering intill lokalen, både i carport men också sedvanlig markparkering med motorvärmare.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1980

Renoveringsår: 2006

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Idag är lokalen indelad i mindre kontorsrum med några större konferensrum samt ett stort och välkomnande pentry/matplats. Byggnaden medger stor flexibilitet och anpassning av planlösningen kan enkelt göras.

Övrigt

Övrigt: Möjlighet att inreda egen avskild uteplats intill entrén finns.

Övrigt

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hiss: Ja

Lokalen kan nås via: Lokalen nås direkt från Jägarvallsgränd och/eller Infanterigatan på Stadsdel Norr. Infart enklast från Rådhusgatan via Jägarvallsgränd. Stadsbuss trafikerar Infanterigatan.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 725

Omgivning

Omgivning/natur: Närheten till Östersunds Skidstadion medger rekreation i närområdet med såväl terrängspår sommartid som preparerade skidspår vintertid.

Företag i närheten: Eurest, InnerJoy, PostNord, GoExcellent, Loxysoft, Östersunds Kommun, Prolympia, FQ, Compose IT mfl

Parkeringsmöjligheter/garage: Mycket goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen med markplatser med motorvärmare. Utanför entrén finns två besöksplatser för lokalen. Intill huskroppen finns en länga med ett flertal carportplatser med motorvärmare som kan erbjudas hyresgäst i lokalen.

Närservice: Inom direkta närområdet finns PostNords postboxservice, gym samt lunchrestaurang. På promenadavstånd finns hela Östersunds centrum med butiker, lunchrestauranger och närservice samt ICA Maxi.

Kommunikationer: Mycket goda med Stadsbusslinje på Infanterigatan öster om byggnaden och andra Stadsbusslinjer samt Länstrafiksbussar som angör Kyrkgatan två kvarter väster om fastigheten. Bilkommunikationerna är mycket goda med gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten.

Skyltläge: Mycket gott mot Rådhusgatan direkt ovan entrén till lokalen.

Vägbeskrivning: Byggnaden är belägen i korsningen Jägarvallsvägen/Infanterigatan och nås från båda håll.

Dokument

Filmer

Infanterigatan 18, Stadsdel Norr
Infanterigatan 18, Stadsdel Norr
Infanterigatan 18, Stadsdel Norr
Infanterigatan 18, Stadsdel Norr
Sökhjälp