Skriv ut

Skapa PDF

Infanterigatan 18, Stadsdel Norr

östersund

Fin kontorslokal i mycket bra läge med egen ingång och möjlighet till parkering i carport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 429 - 785 m²
Tillträde: enligt ök.
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och fin kontorslokal i två våningar med egen entré. Nuvarande utformning är med enskilda kontorsrum men lokalen är flexibel och kan enkelt byggas om till en mer öppen planlösning om så önskas. Stor tillgång till parkering intill lokalen, både i carport men också sedvanlig markparkering med motorvärmare. Är du intresserad av att titta på lokalen eller behöver mer information, tveka inte att höra av dig!

Planlösning

Utförande

Byggår

1980

Renoveringsår

2006

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Idag är lokalen indelad i mindre kontorsrum med några större konferensrum samt ett stort och välkomnande pentry/matplats. Byggnaden medger stor flexibilitet och anpassning av planlösningen kan enkelt göras.

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Lokalen nås direkt från Jägarvallsgränd och/eller Infanterigatan på Stadsdel Norr. Infart enklast från Rådhusgatan via Jägarvallsgränd. Stadsbuss trafikerar Infanterigatan.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 429 785

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Östersunds Skidstadion medger rekreation i närområdet med såväl terrängspår sommartid som preparerade skidspår vintertid.

Företag i närheten

Compas Group, InnerJoy, PostNord, WebHelp Loxysoft, Arbetsförmedlingen, Prolympia, Storsjögymnasiet, FQ, Compose IT mfl

Parkeringsmöjligheter/garage

Mycket goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen med markplatser med motorvärmare. Utanför entrén finns två besöksplatser för lokalen. Intill huskroppen finns en länga med ett flertal carportplatser med motorvärmare som kan erbjudas hyresgäst i lokalen.

Närservice

Inom direkta närområdet finns PostNords postboxservice och gym. På promenadavstånd finns hela Östersunds centrum med butiker, lunchrestauranger och närservice samt ICA Maxi.

Kommunikationer

Mycket goda med Stadsbusslinje på Infanterigatan öster om byggnaden och andra Stadsbusslinjer samt Länstrafiksbussar som angör Kyrkgatan två kvarter väster om fastigheten. Bilkommunikationerna är mycket goda med gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten.

Skyltläge

Bra skyltläge mot Rådhusgatan direkt ovan entrén till lokalen.

Vägbeskrivning

Byggnaden är belägen i korsningen Jägarvallsvägen/Infanterigatan och nås från båda håll.

Övrig information

Övrigt

Möjlighet att inreda egen avskild uteplats intill entrén finns.

Sökhjälp