Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 53, Avenyn-Lorensberg

göteborg

Kontorslokal med utsikt vid Avenyn.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 465 - 465 m²
Karta

Information

Beskrivning

Högt upp i huset finner du denna nyrenoverade lokal med fantastisk utsikt över stan! Mötesrum i olika storlekar ligger i början av lokalen för att sedan kliva in i härlig kontorsmiljö med rum i olika storlekar. Lokalen är idag rumsindelad enligt ritning 1. En ritning med alternativ planlösning med mer öppna ytor ligger som ritning 2. Välkommen att boka tid för visning!

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 465 465

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen mitt i stadens vimmel, bara ett stenkast ifrån Avenyn, Kungsportsparken, Heden och Centralstationen. I området finner ni allt ifrån varierande lunchrestauranger till spännande shopping och vackra grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Vasakronans hyresgäster kan hyra garageplats i parkeringshuset på Södra vägen, där finns ca 30 st platser. Kontakta Vasakronan för mer info och uthyrning av plats. Besöksparkering finns på Heden och på parkeringsdäcket vid Kristinelundsgatan 13-15, samt i begränsat antal på kringliggande gator.

Närservice

Här befinner ni er precis vid Göteborgs paradstråk Kungsportsavenyn som erbjuder en mängd butiker, restauranger och service. Med gångavstånd till Svenska mässan, Heden och Göteborgs citykärna är detta en utav de mest attraktiva kontorsfastigheterna i Göteborg.

Kommunikationer

De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna är Valand och Heden. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Mer info och tidtabeller finner ni påVästtrafik och SJ.Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Det finns flera Styr & ställ-stationer i närheten där det finns cyklar att hyra.

Sökhjälp