Skriv ut

Skapa PDF

Östra Hamngatan 41, Centrum

göteborg

Mycket trevlig, modern och ljus lokal i högt läge i absoluta centrum för ca 25-30 personer om 470 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Goda möjligheter till bra hyresrabatter!

Storlek: 470 m²

Tillträde: 2016-06-01 Tillträde kan ske omgående

Karta

Information

Beskrivning

Goda möjligheter för mycket bra hyresrabatter vid ett snart övertagande av lokalen! Lokalen är belägen på våning 3 av 4 med fantastisk utsikt över stadens takåsar och Östra Hamngatans myller. Lokalen, liksom resterande delen av huset renoverades för något år sedan. Ytskikten är ljusa och fräscha och golven består av en ljusgrå heltäckningsmatta i större delen av lokalen och därtill i övrigt vita väggar. Lokalen är optimal för företag om ca 25 personer som söker en mestadels öppen planlösning med naturligt avdelade zoner. I lokalen finns en matsal för ca 20-25 personer, 4 toaletter, varav en med dusch.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1929

Renoveringsår: 2014

Våningsplan: 3 av 4

Antal rum: 7, anpassningsbart

Planlösning: Mestadels öppen planlösning för ca 25 personer med naturliga rumsliga zonindelningar och 1 kontorsrum för 1-2 personer.

Övrigt

Hiss: Ja

Lokalen kan nås via: Fastigheten är belägen vid Kungsportsplatsen, mellan Brunnsparken och Avenyn i centrala Göteborg, lokalen nås med fördel med buss eller spårvagn. Från Centralen når man lokalen på ca 5 min promenad.

Ventilation: Ventilation, värme, kyla

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 470

Ekonomi

Hyra: Goda möjligheter till bra hyresrabatter!

Omgivning

Företag i närheten: Andra företag i byggnaden är bl.a. Infinitio, RCL, L2 FastigheterBoatmanager, SGP m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage: Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus finns det även besöksparkering samtidigt som du i begränsad omfattning kan parkera på kringliggande gator eller på parkeringstorget vid saluhallen.

Närservice: All form av närservice så som restauranger och shopping finns i det direkta närområdet.

Kommunikationer: Kungsportsplatsen och brunnsparken ligger endast någon minut i från lokalen. Från dessa platser trafikeras de flesta av stadens spårvagns- och busslinjer.

Vägbeskrivning: Lokalen ligger i nära anslutning till NK, mellan Nordstaden och Avenyn, ca 5 min promenad från Centralstationen.

Sökhjälp