Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Lars väg 42, Sankt Lars Park

lund

Ljust och vackert kontor i ståtlig byggnad med sekelskiftescharm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 384 m²
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommels
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Sankt Lars Park med härliga omgivningar och parkliknande miljöer. En halvtrappa upp i denna karaktäristiska byggnad finns nu möjlighet att hyra en modern kontorslokal om ca 384 kvm. Lokalens planlösning fördelas över 16 kontorsrum varav några är större och kan användas för fler personer eller som mötesrum. Utöver detta finns ett pentry med god standard och 4 toaletter varav en HWC med dusch. Detta är en högst trevligt kontorslokal med ljusa ytskikt, parkett, spröjsade glaspartier mellan arbetsrum och korridor samt rejäl takhöjd och stora I anslutning till lokalen finns en mycket trevlig uteplats som blir ett trevligt tillskott på årets varmare dagar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

16

Planlösning

Lokalen är indelad i kontor med avskiljande väggar i glas mot korridor. Härlig takhöjd. Ett par av kontoren är större och kan användas för fler personer eller möte/konferens.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 384

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till grönskan! En hundraårig parkmiljö med vackra byggnader får både personal och besökare att trivas.

Närservice

I området finns både restaurang och café. Parkering finns i direkt anslutning till byggnaden.

Kommunikationer

Hit tar man sig enkelt, oavsett färdmedel. Sankt Lars Park ligger direkt vid Lunds södra infart, 5-10 minuters cykelavstånd till Lunds Centrum och Centralstation. Lokalbussar stannar i området samt bussar till Lunds centrum och Malmö. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Kastrup flygplats ligger knappt 40 minuter bort och till flygplatsen Sturup tar det cirka 20 minuter.

Vägbeskrivning

Sankt Lars Park ligger i södra delen av Lund i direkt närhet till E22 och med bra anslutning även till E6.

Dokument

Virtuell visning

3D Modell

Sökhjälp