Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Lars väg 42, Sankt Lars Park

lund

Ljust och vackert kontor i ståtlig byggnad med sekelskiftescharm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 384 m²
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommels
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Sankt Lars Park med härliga omgivningar och parkliknande miljöer. En halvtrappa upp i denna karaktäristiska byggnad finns nu möjlighet att hyra en modern kontorslokal om ca 384 kvm. Lokalens planlösning fördelas över 16 kontorsrum varav några är större och kan användas för fler personer eller som mötesrum. Utöver detta finns ett pentry med god standard och 4 toaletter varav en HWC med dusch. Detta är en högst trevligt kontorslokal med ljusa ytskikt, parkett, spröjsade glaspartier mellan arbetsrum och korridor samt rejäl takhöjd och stora I anslutning till lokalen finns en mycket trevlig uteplats som blir ett trevligt tillskott på årets varmare dagar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

16

Planlösning

Lokalen är indelad i kontor med avskiljande väggar i glas mot korridor. Härlig takhöjd. Ett par av kontoren är större och kan användas för fler personer eller möte/konferens.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 384

Omgivning

Omgivning/natur

I grönskande omgivningar med direkt närhet till Lunds centrum och centralstation ligger Sankt Lars Park - en företagspark i härlig parkmiljö som erbjuder flexibla och toppmoderna lokaler i vackra tegelbyggnader med hundaåriga anor, restaurang och café samt gott om parkeringsplatser.

Närservice

I parken finns det både ett utomhusgym, restaurang och café. Restaurangen har även en konferensdel med bokningsbara mötesrum.

Kommunikationer

Nära till allt det är enkelt att ta sig till Sankt lars Park oavsett färdmedel. Parken ligger direkt vid Lunds södra infart, 10 minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar till Lunds centrum samt bussar till Malmö stannar precis vid området. Med bil tar det cirka 15 minuter till Malmö. Kastrup flygplats ligger knappt 40 minuter bort och till Malmö Airport tar det cirka 20 minuter.

Vägbeskrivning

E22: ta av vid Lund , forsätt på väg 108 mot Lund och ta höger in mot Sankt Lars Park. E6: kör av vid Lomma och fortsätt på väg 108 mot Lund. Strax innan rondellen och påfarten till E22, ta vänster in mot Sankt Lars Park.

Dokument

Virtuell visning

3D Modell

Sökhjälp