Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Lars väg 42, Sankt Lars Park

lund

Letar du schyssta lokaler där dina idéer får det utrymme de behöver? Vi har lokalerna som passar dig.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 384 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Våra ljusa kontorslokaler ligger i grönskande omgivningar med närhet till det mesta. Byggnaderna som har mer än hundra år på nacken har kvar charmen från förra seklet även om de uppgraderats till välfungerande kontorslokaler med allt vad det innebär. Här hittar du kontorslokaler i varierande storlekar, alltifrån 186 kvadratmeter och ända upp till 600 kvadratmeter och vi skräddarsyr dem givetvis efter just ditt företags behov och önskemål. Mitt i Sankt Lars företagspark ligger restaurang A&M. Här kan du äta en god lunch på egen hand men också hålla konferenser för upp till 90 personer. För senaste nytt och information om aktuella menyer, gå in på A&M:s hemsida. I anslutning till våra kontorslokaler ligger en grön och smått fantastisk mötesplats. Att inte utnyttja den till roliga, svettiga och allmänt härliga saker som är bra för både hälsa och produktivitet, vore ett rent slöseri. Det verkar våra hyresgäster också tycka för när vi drog igång med crossfit-träning under 2017 var uppslutningen så god att det nu är ett stående inslag vardagen. Dessutom hittar vi på diverse andra roligheter med jämna mellanrum. Läs mer om Sankt Lars Park på www.sanktlarspark.se.

Utförande

Våningsplan

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 384

Omgivning

Omgivning/natur

I grönskande omgivningar med direkt närhet till Lunds centrum och centralstation ligger Sankt Lars Park - en företagspark i härlig parkmiljö som erbjuder flexibla och toppmoderna lokaler i vackra tegelbyggnader med hundaåriga anor, restaurang och café samt gott om parkeringsplatser. Vår företagspark ligger strax söder om Höje å. Ett perfekt läge för dig tror på natursköna utsikters goda inverkan på produktiviteten eller gärna har kreativa walk & talks under bar himmel. Området kring Höje å kännetecknas av hundraåriga träd med exotiska namn som tulpanträd, turkisk ek och svarttall, samt ett rikt djurliv. Har du tur kan du råka få syn på något så ovanligt som öring och grönling i ån och längs med den hittar du både betande getter och glada hundar. De sistnämnda är mer tama än vilda och hör hemma på ett hunddagis som håller till i närheten.

Närservice

Sankt Lars Park är som sagt företagsparken i parken, men faktiskt också lite av en stad i staden. Det mesta du behöver hittar du i eller i nära anslutning till parken. Här finns lunchrestaurang, utegym, bostäder, skolor, förskolor och vårdcentral. Ja, till och med ett hunddagis. Skulle du ändå sakna något hittar du det förmodligen i Lund, tio minuter bort med cykel, eller i Malmö, 20 minuter bort med bil. Eller så letar vi upp det du tycker fattas och tar med tillbaka till området. Ibland är det en crossfitinstruktör, ibland en food truck.

Kommunikationer

Att ta sig till Sankt Lars Park är enkelt, nästan oavsett var du kommer ifrån. Du tar dig till och från centrala Lund på bara 10 minuter med cykel och därifrån går tåg och bussar till alla omkringliggande städer och byar. Vill du åka buss till och från Lund, går 6:ans buss precis i närheten och dessutom så ofta som var tionde minut. Från Malmö tar det tio minuter med bil. Kastrup flygplats ligger knappt 40 minuter bort, och mellan Malmö Airport och vår företagspark är det en färd på cirka 20 minuter. Givetvis hittar du alltid gott om platser på vår parkering.

Vägbeskrivning

E22: ta av vid Lund S, fortsätt på väg 108 mot Lund och ta höger in mot Sankt Lars Park. E6: kör av vid Lomma och fortsätt på väg 108 mot Lund. Strax innan rondellen och påfarten till E22, ta vänster in mot Sankt Lars Park.

Dokument

Virtuell visning

3D Modell

Sökhjälp