Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Lars väg 43, Sankt Lars Park

lund

Söker ni nytt kontorsläge? I Sankt Lars Park erbjuder vi flexibla kontorslokaler i modern tappning och varierande storlekar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 188 - 601 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Bland grönskande omgivningar med direkt närhet till Lunds Centrum och Centralstationen ligger Sankt Lars Park. I denna hundraåriga och anrika parkmiljö finns dessa vackra tegelbyggnader uppförda med moderna lokaler som är fördelade över fyra våningsplan med hiss. Här finns kontorslokaler i varierande storlekar mellan 188-601 kvm. Oavsett om ni önskar sitta rumsindelat i effektiva kontorsrum eller i öppet kontorslandskap så ser vi på en lösning som passar just ert företags behov. I Sankt Lars Park blir ni en del av det framväxande företagandet som frodas här. Tack vare vår variation av storlekar på kontorslokaler hittar vi en plats för både det mindre företaget såväl som det större. Bilderna i presentationen visar en likadan yta som byggts om för annan hyresgäst och den standard man kan uppnå vid en anpassning. För den som har en verksamhet som inte kräver samma standard finns möjlighet till snabbt tillträde. Vi reserverar oss för att att eventuella skillnader i exempelbilderna kan förekomma mot det slutliga utförandet. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt visning!

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 188 601

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till grönskan! En hundraårig parkmiljö med vackra byggnader får både personal och besökare att trivas.

Närservice

I området finns både restaurang och café.

Kommunikationer

Hit tar man sig enkelt, oavsett färdmedel. Parken ligger direkt vid Lunds södra infart, 5-10 minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området samt bussar till Lunds centrum och Malmö. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Kastrup flygplats ligger knappt 40 minuter bort och till flygplatsen Sturup tar det cirka 20 minuter.

Vägbeskrivning

Från E22 tar ni av Lund S, fortsätt på väg 108 mot Lund och ta höger ner mot St Lars Parken. Från E6 kör ni av Lomma och fortsätter på väg 108 mot Lund. Innan rondellen och påfarten till E22 tar ni vänster ner mot Sankt Lars Park.

Dokument

Sökhjälp