Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Lars väg 43, Sankt Lars Park

lund

Söker ni nytt kontorsläge? I Sankt Lars Park erbjuder vi flexibla kontorslokaler i modern tappning och varierande storlekar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 188 - 601 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Bland grönskande omgivningar med direkt närhet till Lunds Centrum och Centralstationen ligger Sankt Lars Park. I denna hundraåriga och anrika parkmiljö finns dessa vackra tegelbyggnader uppförda med moderna lokaler som är fördelade över fyra våningsplan med hiss. Här finns kontorslokaler i varierande storlekar mellan 188-601 kvm. Oavsett om ni önskar sitta rumsindelat i effektiva kontorsrum eller i öppet kontorslandskap så ser vi på en lösning som passar just ert företags behov. I Sankt Lars Park blir ni en del av det framväxande företagandet som frodas här. Tack vare vår variation av storlekar på kontorslokaler hittar vi en plats för både det mindre företaget såväl som det större. Bilderna i presentationen visar en likadan yta som byggts om för annan hyresgäst och den standard man kan uppnå vid en anpassning. För den som har en verksamhet som inte kräver samma standard finns möjlighet till snabbt tillträde. Vi reserverar oss för att att eventuella skillnader i exempelbilderna kan förekomma mot det slutliga utförandet. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt visning!

Utförande

Planlösning

Lokalerna har en flexibel planlösning, oavsett om man önskar sitta rumsindelat eller i ett öppet kontorslandskap, så ser vi på en lösning för ert företag.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 188 601

Omgivning

Omgivning/natur

I grönskande omgivningar med direkt närhet till Lunds centrum och centralstation ligger Sankt Lars Park - en företagspark i härlig parkmiljö som erbjuder flexibla och toppmoderna lokaler i vackra tegelbyggnader med hundaåriga anor, restaurang och café samt gott om parkeringsplatser.

Närservice

I parken finns det både ett utomhusgym, restaurang och café. Restaurangen har även en konferensdel med bokningsbara mötesrum.

Kommunikationer

Nära till allt det är enkelt att ta sig till Sankt lars Park oavsett färdmedel. Parken ligger direkt vid Lunds södra infart, 10 minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar till Lunds centrum samt bussar till Malmö stannar precis vid området. Med bil tar det cirka 15 minuter till Malmö. Kastrup flygplats ligger knappt 40 minuter bort och till Malmö Airport tar det cirka 20 minuter.

Vägbeskrivning

E22: ta av vid Lund , forsätt på väg 108 mot Lund och ta höger in mot Sankt Lars Park. E6: kör av vid Lomma och fortsätt på väg 108 mot Lund. Strax innan rondellen och påfarten till E22, ta vänster in mot Sankt Lars Park.

Dokument

Sökhjälp