Skriv ut

Skapa PDF

Hemvärnsgatan 11, Solna strand

solna

Lagerlokal med 4 meter i takhöjd, och mycket bra inlastningsmöjligheter från garaget via dubbelportar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 524 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1963

Planlösning: Lagerlokal med dagsljusinsläpp via ovanljus och mycket bra inlastningsmöjligheter. Pentry, wc och enklare kontor går att skapa i lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 524

Omgivning

Omgivning/natur: Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knyupunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Närservice: Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar finns i området, varav en i fastigheten intill. Här har ni även Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock samt hållit i Nobelmiddagen. Över gatan finns även restaurang S med konferenssalar upp till 160 personer. I närområdet finns ett nytt gym där ni kan träna dygnet runt, pressbyrå och bankomat. All övrig tänkbar service finner ni på bekvämt promenadavstånd i Sundbyberg centrum.

Kommunikationer: Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbybergs station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Länkar

Sökhjälp