Skriv ut

Skapa PDF

Linnégatan 87 F, plan 6, Östermalm

stockholm

Vindslokal med blandad planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 373 - 373 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra en trevlig lokal i fd Svea Livgarde som är en byggnad från 1880-talet. Här möter en modern kontorslokal den historiska byggnaden på ett trevligt och inspirerande vis. Lokalen har en blandad planlösning. Några enskilda arbetsrum, ett par konferensrum samt ett större öppen arbetsyta. Lokalen ligger högst upp i byggnaden.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 373 373

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till både stadsmiljö på Östermalm och grönområden på Djurgården och Gärdet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering. Mobil Park ansvarar för uthyrning av parkeringsplatser. Vill du reservera en p-plats? Kontakta Mobil Park kundtjänst via telefon 018 - 10 15 60, maila till kundservice@mobilpark.se eller gå in på hemsidan www.mobilpark.se.Garagets öppettider: måndag-fredag 06.30-19.30, övrig tid sker inpassering med kort och kodlördag-söndag stängt för allmänheten, inpassering sker med kort och kod.

Närservice

Listan är lång på de tjänster och service som finns att tillgå inom kvarteret Garnisonen och allt går att nå bland annat via de två fastighetsgemensamma receptionerna på Karlavägen 100 och 108. Vill du motionera, konditions- eller styrketräna eller bara få en nypa frisk luft har du både Djurgården och Gärdet precis intill - stora grönområden som är perfekta för promenaden, löprundan eller cykelturen. Den som föredrar löpband, konditionsmaskiner, styrketräning eller aerobics besöker med fördel gymmet Nordic Wellness som är beläget mitt i kvarteret. I Garnisonen finns även företaget Nyvana som erbjuder massage och naprapati. I kvarteret finns även fem stycken restauranger för lunch och catering. Här finns också Posten, Coop Nära, Lloyds Apotek & Systembolaget.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan. Buss 4 och 42 stannar utanför fastigheten på Karlavägen, buss 56 på Linnégatan, buss 76 på Oxensternsgatan och buss 69 vid Djurgårdsbron alternativt Berwaldhallen. Möjligt att ta tåget till Djurgården och stiga av vid Djurgårdsbron.

Sökhjälp