Skriv ut

Skapa PDF

Kungsbron 2, City

stockholm

Den perfekta lokalen för det lilla företaget som vill ha öppen planlösning med några samtalsrum och generöst pentry. Granne med Centralstationen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 274 m²
Karta

Information

Beskrivning

De stora fönstren från golv till tak mot Östra Järnvägsgatan får den långsmala lokalen att kännas rymlig. Pentryt mitt i lokalen gör att det vid behov går att skapa två delar av lokalen. Fastigheten har ett av Stockholms mest centrala lägen och är granne med Centralstationen. Men tack vare god isolering är klimatet ändå tyst och lugnt. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 274

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Närservice

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Övrig information

Övrigt

Ljust med stora fönster från golv till tak.

Sökhjälp