Skriv ut

Skapa PDF

Agnesfridsvägen 184, Fosie

malmö

Äntligen är en fräsch, stor lokal till salu ute i Fosie. Det finns gott om parkering, stora skyltfönster och möjligheterna med lokalen är många.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor, Övrigt

Hyra

Utöver månadsavgiften om 50688 kr debiteras värmetillägg om 5239kr/månaden.

Storlek

704 m²

Karta

Information

Beskrivning

Bostadsrättslokalen ligger på bra skyltläge utmed Agnesfridsvägen i Fosie. Det finns gott om parkeringar framför lokalen som kan användas av såväl anställda som kunder. Stora skyltfönster, med stort ljusinsläpp, finns längs hela lokalen. Tidigare huserade en bank i lokalen som är uppdelad i både mindre kontorsrum, öppna kontorslandskap och mötesrum. Det finns personalutrymmen som kök och toaletter. Lokalen är i bra skick och tillträde anpassas enligt överenskommelse.

Övrigt

Övrigt

Brf Fosieringen är en förening som upplåter lokaler med bostadsrätt. Det finns 23st andelsägare i föreningen. Det finns inga planerade avgiftsförändringar och inga renoveringar på gång. Föreningen håller för närvadne på med energikartläggning för att få ner energiförbrukningen i framtiden. Föreningen tillhandahåller parkeringar utanför lokalen. Denna lokal är till salu för den som önskar att köpa den.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 704 864

Ekonomi

Hyra

Utöver månadsavgiften om 50688 kr debiteras värmetillägg om 5239kr/månaden.

Sökhjälp