Skriv ut

Skapa PDF

Agnesfridsvägen 184, Fosie

malmö

Äntligen är en fräsch, stor lokal till salu ute i Fosie. Det finns gott om parkering, stora skyltfönster och möjligheterna med lokalen är många.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Hyra: Utöver månadsavgiften om 50688 kr debiteras värmetillägg om 5239kr/månaden.
Storlek: 704 m²
Karta

Information

Beskrivning

Bostadsrättslokalen ligger på bra skyltläge utmed Agnesfridsvägen i Fosie. Det finns gott om parkeringar framför lokalen som kan användas av såväl anställda som kunder. Stora skyltfönster, med stort ljusinsläpp, finns längs hela lokalen. Tidigare huserade en bank i lokalen som är uppdelad i både mindre kontorsrum, öppna kontorslandskap och mötesrum. Det finns personalutrymmen som kök och toaletter. Lokalen är i bra skick och tillträde anpassas enligt överenskommelse.

Övrigt

Övrigt

Brf Fosieringen är en förening som upplåter lokaler med bostadsrätt. Det finns 23st andelsägare i föreningen. Det finns inga planerade avgiftsförändringar och inga renoveringar på gång. Föreningen håller för närvadne på med energikartläggning för att få ner energiförbrukningen i framtiden. Föreningen tillhandahåller parkeringar utanför lokalen. Denna lokal är till salu för den som önskar att köpa den.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 704 864

Ekonomi

Hyra

Utöver månadsavgiften om 50688 kr debiteras värmetillägg om 5239kr/månaden.

Sökhjälp