Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 38, Centrum

malmö

Industriell känsla!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 285 m²

Karta

Information

Beskrivning

Med egen ingång från gården på Drottninggatan 38 ligger den här unika lokal med industrikänsla, enorm takhöjd och stora härliga fönster. Här finns ett entresolplan med synliga bjälkar som gör lokalen yteffektiv samtidigt som det skapar ett annorlunda och attraktivt kontor. Lokalen har öppen planlösning med 2 stora mötesrum samt två mindre enskilda kontor/samtalsrum. På gården utanför finns möjlighet till uteplats samt cykelparkering. Välkommen att konakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 285

Omgivning

Omgivning/natur: Läget vid Södertull/S Förstadsgatan är strategiskt perfekt med butiker och restauranger direkt utanför dörren. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum!

Parkeringsmöjligheter/garage: Enstaka platser finns i parkeringsgarage i intilliggande fastighet. P-huset Anna och Citygaraget ligger inom gångavstånd.

Närservice: Precis utanför dörren finns butiker, restauranger och all annan tänkbar service.

Kommunikationer: Det tar två minuter att gå till Gustav Adolfs torg och knappt tio minuter att gå till Centralstationen eller Station Triangeln där du har tillgång till alla kommunikationer; bussar, pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup.

Sökhjälp