Skriv ut

Skapa PDF

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

helsingborg

Kontorsfastighet med utmärkt kommunikationsläge och gratis parkering. Möjlighet att växa in i grannlokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 349 - 563 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en ljus och fin lokal i södra Helsingborg. Den totala ytan som erbjuds är 563 kvm ( 349+214 ) . Man har således möjlighet att växa in i lokalen i det fall man vet att man har en expansiv fas framför sig. Lokalerna erbjuder i dagsläget många enskilda arbetsrum men självklart tittar vi på en lösning som passar just er verksamhet. Detta läge är mycket smidigt då man vill ha enkel och gratis parkering utan att komma för långt ifrån stadskärnan. Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Övrigt

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 349 563

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Gåsebäck i södra Helsingborg. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning samt närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skylt läge.

Närservice

I området finns flera lunchrestauranger. I fastigheten finns ett gym som erbjuder träningspass och diverse behandlingar.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel men även med allmänna kommunikationer som buss. P-platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Dokument

Sökhjälp