Skriv ut

Skapa PDF

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

helsingborg

Kontorsfastighet med utmärkt kommunikationsläge och gratis parkering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 563 m²
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommels
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en ljus och fin lokal i södra Helsingborg. Den totala ytan som erbjuds är 563 kvm. Lokalerna erbjuder i dagsläget många enskilda arbetsrum, men självklart tittar vi på en lösning som passar just er verksamhet. Läget är utmärkt och inte långt bort från stadskärnan med gratis parkering på området, precis intill fastigheten. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 563

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Gåsebäck i södra Helsingborg. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning samt närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skylt läge.

Närservice

I området finns flera lunchrestauranger. I fastigheten finns ett gym som erbjuder träningspass och diverse behandlingar.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel men även med allmänna kommunikationer som buss. P-platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

3D Modell

Sökhjälp