Skriv ut

Skapa PDF

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

helsingborg

Kontorslokal på lättillgängligt läge med gratis parkering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 563 m²
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommels
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en trevlig lokal i Södra Helsingborg. Här kan vi erbjuda en totalyta om 563 kvm på våning 4 i huset med hiss i markplan. Huset är byggt 1990 och håller god teknisk standard. Lokalens planlösning består i dagsläget av cellkontor i varierande storlekar, konferensrum, pentry samt tre toaletter. Skulle ert företag vilja sitta i ett öppet kontorslandskap så ser vi givetvis på en lösning för er. Läget är utmärkt för företag med bilburen personal då vi erbjuder gratis parkering intill fasigheten. Det finns även närliggande busskommunikationer. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

4

Planlösning

Lokalen har en rumsindelad planlösning, mötesrum, tre toaletter samt pentry. Går att anpassa om man önskar sitta i ett öppet kontorslandskap.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 563

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i södra Helsingborg vid Gåsebäcksområdet. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning samt närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skyltläge.

Närservice

I området finns flera lunchrestauranger. I fastigheten finns ett gym som erbjuder träningspass och diverse behandlingar.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel, men även med allmänna kommunikationer. Gratis parkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

3D Modell

Sökhjälp