Skriv ut

Skapa PDF

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

helsingborg

Kontorsfastighet med utmärkt kommunikationsläge och gratis parkering. Möjlighet att växa in i grannlokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 214 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en ljus och fin lokal i södra Helsingborg. Lokalen är på 214 kvm och i dagläget till stor del rumsindelad. Man kan givetvis ändra planslösningen om detta inte passar er verksamhet. Läget vid Gåsebäck är mycket smidigt om man är bilburen. Här finns gratis parkering. Reser personalen med buss finns givetvis även förbindelser hit. Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 214

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Gåsebäck i södra Helsingborg. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning samt närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skylt läge.

Närservice

I området finns flera lunchrestauranger. I fastigheten finns ett gym som erbjuder träningspass och diverse behandlingar.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel men även med allmänna kommunikationer som buss. P-platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Dokument

Sökhjälp