Skriv ut

Skapa PDF

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

helsingborg

Kontorsfastighet med utmärkt kommunikationsläge och gratis parkering. Öppna ytor ger ljus och inspiration.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 348 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en ljus och fin lokal i södra Helsingborg. Kontoret som erbjuds är på 348 kvm och är idag till största delen öppet kontorslandskap. Lokalen lämpar sig mycket väl för en säljorganisation där man vill ha smidighet att ta sig mellan olika kundmöten under dagen. Detta läge är således mycket smidigt då man vill ha enkel och gratis parkering utan att komma för långt ifrån stadskärnan. Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 348

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Gåsebäck i södra Helsingborg. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning samt närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skylt läge.

Närservice

I området finns flera lunchrestauranger. I fastigheten finns ett gym som erbjuder träningspass och diverse behandlingar.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel men även med allmänna kommunikationer som buss. P-platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Dokument

Sökhjälp