Skriv ut

Skapa PDF

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

helsingborg

Kontorslokal om 348 kvm på lättillgängligt läge med goda parkeringsmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 348 - 774 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en ljus lokal i södra Helsingborg. Kontoret som erbjuds är på 348 kvm och ligger på plan 3 i huset. Lokalen består till största del idag av öppet kontorslandskap med två mindre mötesrum, ett större konferensrum, pentry samt två toaletter. Givetvis kan lokalen anpassas utifrån ert företags behov. Det finns även möjlighet att hyra totalt ca 774 kvm sammanhängande lokalyta genom att sammanslå denna lokalen med 452 kvm lokal som ligger bredvid. Fastigheten är belägen på ett mycket lättillgängligt läge med gratis parkering i direkt anslutning till fastigheten och bra skyltläge. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 348 774

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i södra Helsingborg vid Gåsebäcksområdet. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning och närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skyltläge.

Närservice

I området finns flera lunchrestauranger. I huset finns ett gym som erbjuder träningspass och diverse behandlingar.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel, men även med allmänna kommunikationer. Gratis parkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Sökhjälp