Skriv ut

Skapa PDF

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

helsingborg

Kontorsfastighet med utmärkt kommunikationsläge i norra Gåsebäck med närhet till Södercity.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 607 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en ljus och fin lokal i södra Helsingborg. Lokalen är på 607 kvm och erbjuder i dagsläget främst enskilda kontorsum. Nuvarande hyresgäst har valt att ha en del till lager. Detta lämpar sig väl eftersom här finns en separat entré med lyftbord som du underlättar haneteringen. Men självklart kan hela ytan med fördel användas till renodlat kontor. Vi tittar nartuligtvis på en lösning som lämpar sig för just er verksamhet. Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

1

Planlösning

Kontorslokal med egnarumslösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 607

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Gåsebäck i södra Helsingborg. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning samt närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skylt läge.

Närservice

I området finns flera lunchrestauranger. I fastigheten finns ett gym som erbjuder träningspass och diverse behandlingar.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel men även med allmänna kommunikationer som buss. P-platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Dokument

Sökhjälp