Skriv ut

Skapa PDF

Baltzarsgatan 31, Centrum

malmö

Flexibel yta med många möjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 1 840 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal på bästa läge i city. Mitt i city finns denna trevliga butikslokal om 1927 kvm med 1112 kvm i butiksplan och 815 kvm i källarplan ledig för ny hyresgäst. Fastigheten är pelarburen vilket gör det lätt att anpassa lokalen efter behov. Stora härliga fönster som vetter ut mot Baltzarsgatan och Djäknegatan. Ytan kan delas upp till två lokaler men även slås samman med angränsade lokaler och få en yta upp till 2350 kvm. Har du ett spännande butiks/restaurangkoncept och vill etablera dig i city, välkommen att kontakta oss för en visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1964

Renoveringsår

2007

Planlösning

Öppen planlösning, går att dela av till två lokaler.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 1 840

Omgivning

Omgivning/natur

Mitt i city ligger fastigheten Von Conow, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Närservice

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.

Sökhjälp