Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 56, Centrum

göteborg

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 8 m²
Tillträde: Tillträde omgående
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. Här sitter man med närhet till all tänkbar service, spårvagn och buss stannar vid Kungsportsplatsen som ligger några minuter bort. Centralstationen och Brunnsparken som är knutpunkter för kollektivtrafiken ligger även de på några minuters gångavstånd. Bredband 100 Mbit ingår samt fastighetskatt och drift. Även så mycket kaffe du orkar dricka. Postboxar finns i entrén. Här finns 34 rum av olika storlek, alla i väldigt bra skick. Kök med matplats, WC och konferens delas med övriga hyresgäster i kontorshotellet. På plan 3 finns ett mindre pentry och dusch. Välkommen att kontakta Lizet Schoultz för mer information samt bokning av visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 8

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än det här blir svårt. Denna fastighet har närhet till restauranger och all shopping du kan tänka dig.

Närservice

Precis utanför fastigheten har du många populära butiker så som Sephora, Jarl Sandin, Tinna, Massimo Dutti och många fler. Söker du efter restauranger finns källarkrogen, The Dubliner, Condeco och Taco Bar alldeles intill. Perfekt för lunch men även AW med kollegorna.

Kommunikationer

Fastigjeten är perfekt placerad för den som väljer att åka kollektivt. Här finns Kungsportsplatsen och Brunnsparken alldeles intill och Centralstation med all kommunikation så som spårvagn, buss, tåg, flygbussar 5 minuters promenad bort.

Sökhjälp