Skriv ut

Skapa PDF

Karlsbodavägen 18, Bromma

bromma

Kontor ”Bällsta River” Karlsbodavägen 20.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra

Mycket fördelaktig hyra!

Storlek

600 - 5 000 m²

Tillträde

Omgående

Karta

Information

Utförande

Planlösning

Kontor med blandad planlösning.

Övrigt

Övrigt

Omgående t.o.m. 2017-12-31.

Övrigt

Lokalen kan nås via

40 meter till Tvärbanan!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 600 5 000

Ekonomi

Hyra

Mycket fördelaktig hyra!

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till Mariehäll, granne med hela Europa Mariehäll, en av Stockholms kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som på sikt kommer att växa sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

Parkeringsmöjligheter/garage

Ca 35 platser i garage och 35 platser utomhus med el-stolpe

Närservice

Lokalen ligger i stadsdelen Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med 1100 företag. Mariehäll gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till slutstationen Solna Station. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt, 5:e i Sverige, ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Dokument

Sökhjälp