Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 11, Centrum

sundsvall

Kontor på 3e våningen i sekelsiftsfastighet med stukatur i tak och utsikt över anrika hotell Knaust.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

123 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal om 123 m2 i bästa centrala läge på Storgatan mitt i Sundsvsalls stenstad med grannar som anrika Hotell Knaust. Lokalen har vackra stukatur tak samt stora fönster med fint ljusinsläpp. Lokalen har ett ytskicksbehov med stora möjligheter till en ljus och fin lokal med bästa läget i livfulla stenstaden. Lokalen är lätt att nå via det vackra trapphuset med 2 st hissar.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 123

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i hjärtat av stenstaden och omges av puls och folkligt med en härlig mix av restauranger, butiker, kontor samt hotell, att nämna anrika Hotell Knaust som är beläget i fastigheten bredvid. Med nära anknytning till fastigheten återfinns havet med småbåtsham samt grönområden med parker, fontäner samt Selångersån som skapar en rofylld grönskande miljö. I området finns även Kulturmagasinet som inbjuder till kunskap, historia och sociala möten.

Närservice

Med sitt centrala läge i stenstaden återfinns all tänkbar service i närområdet, dels via fristående detaljhandel men även via in: gallerian som även den återfinns på Storgatan. Här finner du allt från kläder och skor, dagligvaror, teknik, hälsa och skönhet. Förutom shopping och upplevelser erbjuder området också flertalet restauranger och caféer vilket skapar trevliga miljöer för förfriskningar både i lugnare miljö samt med livfull puls. I närområdet återfinns även hotellkedjor, träningsanläggningar, Casino

Kommunikationer

Med nära anknytning till fastigheten finns Sundsvalls bussterminal, Navet, samt flertalet offentliga parkeringsmöjligheter, såväl utomhus som under tak i parkeringshus. Resecentrum med tågstation finns på ca 10 minuters promenad samt flygplats nås på ca 20 minuter via E4, som har flertalet på och avfarter inom räckhåll.

Dokument

Sökhjälp