Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 11, Centrum

sundsvall

Kontor på 3e våningen i sekelsiftsfastighet med stukatur i tak och utsikt över anrika hotell Knaust.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 124 - 124 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal om 124 m2 med centralt läge på Storgatan mitt i Sundsvalls stenstad. Lokalen har 3 st cellkontor, personalyta, wc, möblerbar hall samt förråd. I sin omgivning återfinns restauranger, caféer, butiker samt anrika Hotell Knaust. Fastigheten samt lokalen ger en representativ känsla med stukatur i tak, bröstning av väggdekor, stora fönster med fint ljusinsläpp samt ett mycket vacker trapphus med fönstermålningar i original. Lokalen har god tillgänglighet via trapphusets 2 st hissar. Lokalen är i behov av ytskiktsanpassning efter er verksamhet.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 124 124

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i hjärtat av stenstaden och omges av puls med en härlig mix av restauranger, butiker, kontor samt hotell, att nämna anrika Hotell Knaust som är beläget i fastigheten bredvid. Med nära anknytning till fastigheten återfinns havet med småbåtsham samt grönområden med parker, fontäner samt Selångersån som skapar en rofylld grönskande miljö. I området finns även Kulturmagasinet som inbjuder till kunskap, historia och sociala möten.

Närservice

Med sitt centrala läge i stenstaden återfinns all tänkbar service i närområdet, dels via fristående detaljhandel men även via in: gallerian som även den återfinns på Storgatan. Här finner du allt från kläder och skor, dagligvaror, teknik, hälsa och skönhet. Förutom shopping och upplevelser erbjuder området också flertalet restauranger och caféer vilket skapar trevliga miljöer för förfriskningar både i lugnare miljö samt med livfull puls. I närområdet återfinns även hotellkedjor, träningsanläggningar sam Casino Cosmopol.

Kommunikationer

Med gångavstånd om några minuter finns Sundsvalls bussterminal, Navet, samt flertalet offentliga parkeringsmöjligheter, såväl utomhus som under tak i parkeringshus. Resecentrum med tågstation finns på ca 5 minuters promenad samt flygplats nås på ca 20 minuter via E4, som har flertalet på och avfarter inom räckhåll. Utanför fastigheten finns parkeringar och under sommarhalvåret är Storgatan utanför gågata.

Övrig information

Övrigt

Fastighet med både komersiell verksamhet samt bostäder och kontor. Fastigheten ger en representativ känsla dels i sina lokaler men även i trapphus och fasad. Trapphuset marmorgolv, fönstermålningar i original samt originalhiss och en modernare hiss.

Dokument

Sökhjälp