Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 17, Centrum

skövde

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 230 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen fördelad på 12 kontorsrum i varierande storlek, konferensrum centralt i Skövde. Möjlighet till individuell anpassning finns.

Utförande

Planlösning

Lokalen som ligger på våning 4 och nås via hiss och trapp är fördelad på 12 kontorsrum i varierande storlek, konferensrum samt kapprum med wc, dusch och städ. Plast-/linoleumgolv. Möjlighet till individuell anpassning finns.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 230

Omgivning

Omgivning/natur

Skövde - livskvalitet och trygghet med storstadens utbud Välkommen till stan med det stora utbudet och nära till allt. Skövde är en trygg och charmig stad med vacker natur och fina friluftsområden inpå knutarna. Det är också en stad i stark utveckling där du kan hitta boenden av alla slag. Kommunen har drygt 50 000 invånare. Högskolan och två regementen attraherar ständigt unga invånare, något som märks i det stora utbudet av restauranger, caféer och uteliv. Runt Högskolan etableras dessutom många nya företag, inte minst inom dataspelindustrin där Skövde tillhör de främsta i landet. Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här finns gott om butiker både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. Den kulturintresserade har tillgång till Sveriges äldsta kulturhus - en fantastisk byggnad med både teater, konsthall, konstmuseum, bibliotek och restaurang. Utbudet av kultur är rikt och varierat, du kan till exempel se direktsända operaföreställningar från Metropolitan i New York på Stadsteatern

Dokument

Sökhjälp