Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 66, Norrmalm

stockholm

En effektiv, trevlig och flexibel kontorslokal strax intill tunnelbanan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 195 m²

Karta

Information

Beskrivning

Ett centralt beläget kontor med härligt ljusinsläpp, bra arbetsklimat och modern känsla.

Planlösning

Utförande

Planlösning: En flexibel kontorslokal om ca 195 kvm med för närvarande 5 st rum som antingen kan nyttjas som arbetsrum alternativt konferensrum. Dagens planlösning omfattar också en öppen yta för arbetsplatser i kontorslandskap, en WC och en HWC.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 195

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten som bl a Observatorielunden.

Närservice: All tänkbar service finns i direkt närhet till fastigheten. Längs med Sveavägen finns många butiker och restauranger. Vid Hötorget ligger Hötorgshallen och Kungshallen, där man finner ett flertal restauranger och caféer.

Kommunikationer: Läget erbjuder bra kommunikationer med närmaste tunnelbanestation Rådmansgatan, ca 200 m från porten. Flertal bussar trafikerar i området och Stockholms Centralstation nås efter ca 10 minuters promenad. Där finns pendeltåg och anknytning till alla tre tunnelbanelinjer likväl som Arlandaexpress och fjärrtåg för vidare resa.

Sökhjälp