Skriv ut

Skapa PDF

Belfragegatan 2, Vänersborg

vänersborg

Lokal med möjlighet för varierad verksamhet inom kontor och vård.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 255 - 980 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fin och trevlig lokal passande för vård- och kontorsverksamhet. Centralt belägen i Vänersborg. Fastigheten består av två byggnader som har 3 våningar vardera. Lokalen kan endast hyras ut till vårdverksamhet/vårdkontor dock ej boende.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 255 980

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen nära centrum. Goda möjligheter till parkering.

Närservice

Och det är inte bara kommunikationerna som är smidiga och ligger nära. Vänersborg ligger intill Vänern och har fina badstränder. Vänersborgs centrum är ett handikappvänligt centrum med avgiftsfri parkering där småcaféer, restauranger och mysiga uteserveringar ligger tätt.

Kommunikationer

I Vänersborg är kommunikationerna goda, vare sig du ska resa inom staden eller längre bort. Genom Vänersborg går riksvägarna 42, 44 och 45. Flyget från Trollhättan/Vänersborgs Flygplats har täta täta dagliga turer både till Bromma och till Arlanda i Stockholm. Restiden till Stockholm är 1 timme. Från Vänersborg går tågen tätt till Göteborg, Karlstad, Oslo, Köpenhamn och Stockholm via Herrljunga. Till Göteborg tar tågresan knappt en timma, till Stockholm och Oslo drygt 3 timmar. Till Köpenhamn tar det cirka 5 timmar. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och med "Fyrstadspendeln" tar man sig genom hela Fyrstad med buss.

Sökhjälp