Skriv ut

Skapa PDF

Metallvägen 43, Rosersberg

rosersberg

Modernt och rationellt höglager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 12 500 - 12 500 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning

Här bygger Castellum en helt ny modern lagerbyggnad med planerad inflyttning april 2018. Byggnaden kommer att bli på ca 12 500 kvm och kan delas upp till tre hyresgäster beroende på verksamhet. Vi erbjuder moderna och rationella lokaler med 11 meter i fri takhöjd i lagret och ca 2,7 meter i kontors- & personaldelarna som planeras på entresol. Fastigheten kommer att ha totalt 12 st lasthus. Lagerdelen har en bärighet på 5000 kg/kvm och 8000 kg/kvm punktbelastning på stallage.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 12 500 12 500

Omgivning

Närservice

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an gör området än mer attraktivt med en enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Sökhjälp