Skriv ut

Skapa PDF

Metallvägen 43, Rosersberg

rosersberg

Modernt och rationellt höglager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 12 500 - 12 500 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning

Här bygger Castellum en ny modern lagerbyggnad om totalt ca 12 500 kvm som kan delas av till tre hyresgäster. Den blivande hyresgästen har chansen att kunna vara med och påverka utformningen i ett tidigt skede. Fri takhöjd om 11 m. Gården är dimensionerad för angöring med bil och släp med en totallängd om 25 m och inhägnas med stängsel. Takhöjd: 11 m fri takhöjd Bärighet: 5 000 kg/kvm Sprinkler: Ja Säkerhet: Säkerhetsklass 2 Miljö: Miljöbyggnad nivå silver Inflyttning kvartal 2, 2018.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 12 500 12 500

Omgivning

Närservice

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an gör området än mer attraktivt med en enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Dokument

Sökhjälp