Skriv ut

Skapa PDF

Forsbyvägen 1, Centrala Knivsta

knivsta

Ljusa kontor i central kontorsgemenskap i Knivsta. Två minuters promenad till järnvägsstation och bussförbindelser med både Stockholm och Uppsala.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: 2 760 kr/år/m². I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt och städning av gemensamma ytor. Lokalen kan endast hyras av momspliktig hyresgäst.

Storlek: 9 - 14 m²

Karta

Information

Beskrivning

Ljusa kontorsrum i centrala Knivsta som ingår i en kontorsgemenskap med totalt 7 rum. Storlek på rummen är 9-14 kvm, se vilka rum som finns lediga i prospektet. Det finns tillgång till gemensamt konferensrum, pentry och wc/dusch. Lokalerna ligger en trappa upp i huset, hiss finns. Antal arbetsplatser: 1-2 personer per kontorsrum. Lokalerna är försedda med komfortkyla. För smidig inpassering och handhavande av porttelefon är systemet Aptus installerat i fastigheten.

Utförande

Byggår: 2008

Våningsplan: 2 av 3

Övrigt

Övrigt: Fastigheten stod klar 2008. Bottenvåningen innehåller butiker, mellanplanet kontor och på vindsplanet finns fem lägenheter med balkonger. I källaren finns garage, förråd och teknikutrymmen. I vår strävan efter långsiktigt energisnåla fastigheter har vi byggt huset med värden som ligger långt under Boverkets rekommendationer. Huset är försett med bergvärme och bergkyla.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 14

Ekonomi

Hyra: 2 760 kr/år/m². I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt och städning av gemensamma ytor. Lokalen kan endast hyras av momspliktig hyresgäst.

I hyran ingår: Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på gården eller i fastighetens parkeringsgarage i mån av plats.

Kommunikationer: Mitt i centrala Knivsta med endast två minuters promenad till järnvägsstationen och bussförbindelser

Dokument

Sökhjälp