Skriv ut

Skapa PDF

Forsbyvägen 1, Centrala Knivsta

knivsta

Ljusa kontor i central kontorsgemenskap i Knivsta. Två minuters promenad till järnvägsstation och bussförbindelser med både Stockholm och Uppsala.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 760 kr/m²/år. I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt och städning av gemensamma ytor. Lokalen kan endast hyras av momspliktig hyresgäst.
Storlek: 9 - 14 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa kontorsrum i centrala Knivsta som ingår i en kontorsgemenskap med totalt 7 rum. Storlek på rummen är 9-14 kvm, se vilka rum som finns lediga i prospektet. Det finns tillgång till gemensamt konferensrum, pentry och wc/dusch. Lokalerna ligger en trappa upp i huset, hiss finns. Antal arbetsplatser: 1-2 personer per kontorsrum. Lokalerna är försedda med komfortkyla. För smidig inpassering och handhavande av porttelefon är systemet Aptus installerat i fastigheten.

Utförande

Byggår

2008

Våningsplan

2 av 3

Övrigt

Övrigt

Fastigheten stod klar 2008. Bottenvåningen innehåller butiker, mellanplanet kontor och på vindsplanet finns fem lägenheter med balkonger. I källaren finns garage, förråd och teknikutrymmen. I vår strävan efter långsiktigt energisnåla fastigheter har vi byggt huset med värden som ligger långt under Boverkets rekommendationer. Huset är försett med bergvärme och bergkyla.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 14

Ekonomi

Hyra

2 760 kr/m²/år. I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt och städning av gemensamma ytor. Lokalen kan endast hyras av momspliktig hyresgäst.

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på gården eller i fastighetens parkeringsgarage i mån av plats.

Kommunikationer

Mitt i centrala Knivsta med endast två minuters promenad till järnvägsstationen och bussförbindelser

Dokument

Sökhjälp