Skriv ut

Skapa PDF

Universitetsallén 32, Centrum

sundsvall

Kontorshotell i aktiva Metropolhuset, 10 minuter från city. Rum finns i varierad storlek.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 12 - 200 m²
Karta

Information

Beskrivning

Flertalet rum i varierad storlek i modernt kontorshotell i det aktiva och verksamma Metrolpolhuset. I kontorshotellet tar du del av gemensamhetsytor såsom kök, mötes och samtalsrum. Som hyresgäst i Metropolhuset tar du del av reception, relaxavdelning, konferansrum, övernattningsrum och hörsalar. Metropolhuset erbjuder även en mycket omtyckt lunchrestaurang, café samt allmänytor. Fastigheten har fiber via Servanet och som hyresgäst binder du eget avtal med vald leverantör.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 200

Omgivning

Omgivning/natur

I omgivnigen återfinns både grönområden med promenadstråk längs Selångersån, Norra Berget med sina naturområden, Mitt Universitetet, Engelska skolan samt Himlabadet- med möjlighet till både inomhus och utomhus bassänger samt gym och gymnastiksalar. I omgivnigen återfinns även restauranger och café.

Närservice

Restaurang, café, reception, konferansmöjligheter och relaxavdelning finns att tillgå i fastigheten. I närhet återfinns simhall, snabbmatskedja och restauranger. All service finns på 10 minuters promenad i Sundsvalls centrum.

Kommunikationer

Goda förbindelser, busshållsplats utanför fastigheten. Parkering finns att tillgå i området runt fastigheten.

Dokument

Sökhjälp