Skriv ut

Skapa PDF

Heffnersvägen 34, Centrum

sundsvall

Lokal om 680 m2 med stort garage, 3 st fullstora portar, punktutsug och golvvärme. Tvätthall med separat port, utrustad med oljeavskiljare i Skönsberg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 650 - 650 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stor lokal med tvätthall och garage i fastighet med kontorskomplex med närhet till Sundsvalls centrum. Lokalen är utrustad med ett stort garage som nås via 3 st fullstora portar. Golvvärme i hela garageytan, punktutsug för avgaser. Via garaget nås kontor och lagerutrymme samt personalutrymmen längtst bak i lokalen utrustad med kök, omklädningsrum, dusch och wc. Via garaget nås även tvätthallen, med separat port. Tvättahllen är utrustad med oljeavskiljare klass 2, samt punktutsug för svets, löd och avgaser.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 650 650

Omgivning

Omgivning/natur

Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inritkat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns i området. Närhet till grönområden, småbåtshamn och träningsanläggning nås på några minuter.

Närservice

Med närhet till Sundsvalls centrum på dryga kilometern samt Skönsbergscentrum så återfinns all service på några minuter. Lunchrestaurang återfinns i fastigheten. Även ytterligare restauranger nås på gångavstånd.

Kommunikationer

Med sin närhet till nya Sundsvallsbron och E4 samt gångavstånd till busskommunikation är fastigheten lätt att nå. Flertalet parkeringsplatser återfinns i området runt fastigheten.

Dokument

Sökhjälp