Skriv ut

Skapa PDF

Trädgårdsgatan 1, Centrum

sundsvall

Ljus öppen lokal i två plan med en pampig sekelskiftstrapp mellan våningarna. Väl tilltagna fönster ger verksamheten stora exponeringsmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 350 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokal i två plan med en pampig sekelskiftstrapp mellan våningarna, ett härligt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck som ger en känsla av rymd och ljus. Stora öppna ytor på samtliga plan som inbjuder till flexibla möjligheter och anpassade lösningar för verksamheten. Den rymliga entrén i markplan omges av stora skyltfönster med goda marknadsföringsmöjligheter och exponering av verksamheten. Lokalen går att handikapsanpassa.

Utförande

Våningsplan: 1

Övrigt

Övrigt: Lokalen bestående av två plan som sammanfogas via den interna och mycket vackra sekelskiftstrappan som återfinns mitt i lokalen. Via trappan från entréplan når man den övre våningen på ca 250 kvm samt möjlighet till källarplan på ca 115 kvm.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 350

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen i centrum med gångavstånd till Torget i Sundsvall och omgiven av butiker, caféer, restauranger och parkering. Även större företag som Bolagsverket, SEB och E-on i närområdet samt Casino. Gångavstånd på några minuter till småbåtshamn och grönområde.

Närservice: I centrum finns ett både stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Kommunikationer: Från fastigheten ser du Centralstationen och går dit på några minuter och en promenad till Stora torget och navet för Busskommunikation tar cirka 5 minuter. Flygplats beläget på ca 20 minuters avstånd. E4a har ett flertal på och avfarter på några minuters avstånd.

Dokument

Sökhjälp