Skriv ut

Skapa PDF

Trädgårdsgatan 1, Centrum

sundsvall

Ljus öppen lokal i två plan med en pampig sekelskiftstrapp mellan våningarna. Väl tilltagna fönster ger verksamheten stora exponeringsmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 350 - 350 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal i två plan med en pampig sekelskiftstrapp mellan våningarna, ett härligt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck som ger en känsla av rymd och ljus. Stora öppna ytor på samtliga plan som inbjuder till flexibla möjligheter och anpassade lösningar för verksamheten. Den rymliga entrén i markplan omges av stora skyltfönster med goda marknadsföringsmöjligheter och exponering av verksamheten. Lokalen går att handikapsanpassa.

Utförande

Våningsplan

1

Övrigt

Övrigt

Lokalen bestående av två plan som sammanfogas via den interna och mycket vackra sekelskiftstrappan som återfinns mitt i lokalen. Via trappan från entréplan når man den övre våningen på ca 250 kvm samt möjlighet till källarplan på ca 115 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 350 350

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i centrum med gångavstånd till Torget i Sundsvall och omgiven av butiker, caféer, restauranger och parkering. Även större företag som Bolagsverket, SEB och E-on i närområdet samt Casino. Gångavstånd på några minuter till småbåtshamn och grönområde.

Närservice

I centrum finns ett både stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Kommunikationer

Från fastigheten ser du Centralstationen och går dit på några minuter och en promenad till Stora torget och navet för Busskommunikation tar cirka 5 minuter. Flygplats beläget på ca 20 minuters avstånd. E4a har ett flertal på och avfarter på några minuters avstånd.

Dokument

Sökhjälp