Skriv ut

Skapa PDF

Köpmangatan 10, Centrum

sundsvall

Kontorslokal på 5e våningen med utsikt över takåsarna för det lilla företaget med kommunikationsmässigt hög tillgänglighet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 90 - 90 m²
Karta

Information

Beskrivning

Perfekt för det lilla företaget en lokal med 4st rum, rymligt kök med matrum samt en möblerbar hall. Ljuinsläpp från två håll och utsikt över takåsar och innergård. Fina ytskickt samt parkettgolv och linoliummattor.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 90 90

Omgivning

Omgivning/natur

Sundsvall har med sina omkring 100 000 invånare ett levande stadsliv med evenemang, kultur, shopping, restauranger och kaféer. Stenstan är Sundsvalls vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möter Europa med praktfulla stenhus, dekorerade fasader, det stora torget och fontäner. Med sin levande stadskärna med puls och liv såsom shopping, restauranger och kultur återfinns även rofullda miljöer såsom grönområden, parker, havet med småbåtshamn, Selångersån samt friskvårdsmöjligheter. Sundsvall har ett

Närservice

I området finns ett stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på ett riktigt A-läge kommunikationsmässigt, med nybyggd E4, resecentrum med tågstation och busshållsplats i området. Till Sundsvall-Timrå Airport är det ca 20 minuters transport samt med en promenad på drygt 5 minuter nås Bussnav. Fastigheten ligger i anslutning till E4:ans södra infart vilket ger en hög tillgängligheten via bil samt flertalet offentliga.

Dokument

Sökhjälp