Skriv ut

Skapa PDF

Köpmangatan 10, Centrum

sundsvall

Ljus kontorslokal på 6e våningen med utsikt över takåsarna och Södraberget i anrik fastighet i A-läge med hög tillgänglighet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 362 - 362 m²
Karta

Information

Beskrivning

En öppen och mycket ljus kontorslokal om 362 m2 med ett centralt läge på 6e våningen med en fantastisk utsikt över takåsarna i en vacker och anrik fastighet på en utav Sundsvalls mest tillgängliga gator, Köpmangatan. Fastigheten är mycket tilltalande med sin ljusa fasad och tornrum, även entrén med sina mosaikväggar med anor från SCAs tidigare verksamhet är ett ovanligt och vackert inslag i fastigheten. Planlösningen består huvudsakligen av ett öppet kontorslandskap med ljusinsläpp från två håll med charmi.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 362 362

Omgivning

Omgivning/natur

Sundsvall har med sina omkring 100 000 invånare ett levande stadsliv med evenemang, kultur, shopping, restauranger och kaféer. Stenstan är Sundsvalls vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möter Europa med praktfulla stenhus, dekorerade fasader, det stora torget och fontäner. Med sin levande stadskärna med puls och liv såsom shopping, restauranger och kultur återfinns även rofullda miljöer såsom grönområden, parker, havet med småbåtshamn, Selångersån samt friskvårdsmöjligheter. Sundsvall har ett

Närservice

I området finns ett stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på ett riktigt A-läge kommunikationsmässigt, med nybyggd E4, resecentrum med tågstation och busshållsplats i området. Till Sundsvall-Timrå Airport är det ca 20 minuters transport samt med en promenad på drygt 5 minuter nås Bussnav. Fastigheten ligger i anslutning till E4:ans södra infart vilket ger en hög tillgängligheten via bil samt flertalet offentliga parkeringsmöjligheterna i området finns att tillgå.

Dokument

Sökhjälp