Skriv ut

Skapa PDF

Lagergatan 14, Skönsberg

sundsvall

Kontorslokal om ca 384 m2 i det aktiva och populära södra Skönsberg- ett område på tillväxt!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 384 - 384 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal med flertalet cellkontor i varierande storlek på plan 2 i fastighet beläget i södra Skönsberg- ett aktivt område på tillväxt. Lokalen har ett fint ljusinsläpp med fönster mot Lagergatan samt interna glaspartier mellan cellkontor och korridor. Ett större rum för socialisering och samkväm med köksdel, omklädningsrum med dusch samt konferansrum finns i lokalen. Lokalens tillgänglighet är god, flertalet parkeringsmöjligheter för de anställda samt besökande återfinns vid fastigheten samt även det g.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 384 384

Omgivning

Omgivning/natur

Nord väst om Sundsvalls centrum, efter vattnet vid Norra kajen och norra sidan av hamninloppet via Heffenrsvägen återfinns Lagergatan drygt 1 km från centrum. Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inritkat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns.

Närservice

Med närhet till både Sundsvalls och Skönsbergscentrum på dryga kilometern återfinns all service på några minuter. Lunchrestaurang återfinns i grannfastighet på motsatta sidan av Lagergatan. Även ytterligare restauranger nås på gångavstånd däribland nyöppnade Pizza Hut.

Kommunikationer

Med sin närhet till nya Sundsvallsbron och E4 är fastigheten lätt att nå med bil. Busshållsplats nära fastigheten på Lagergatan, inom kort kommer även loklatrafiken utökas med en ny stomlinje med 10 min trafik. Flertalet parkeringsplatser med motorvärmare återfinns utanför fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastighet som igår i ett komplex av två fastigheter med både kontors, produktion och industriverksamhet. Parkeringsyta sammansbinder fastigheterna samt ett gemensamt soprum med sortering. Fastigheterna ligger med utsikt över hamninloppet och grönområde i närheten.

Dokument

Sökhjälp