Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 22, Centrum

mora

Rum i kontorshotellet Köpmannen med möjlighet till receptionstjänst mm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 12 - 27 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rum i kontorshotellet Köpmannen med möjlighet till receptionstjänst mm. I kontorshotellet finns tillgång till ca 140m² gemensamma utrymmen som inrymmer wc samt konferens- och fikarum. Kontorshotellet inrymmer rum i varierande storlek, från 11m² till 26m².

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 27

Omgivning

Omgivning/natur

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel.

Närservice

Bank finns i fastigheten. livsmedelsbutikfinns inom 50 m, lunchrestauranger finns inom 100 m (i närliggande fastighet), friskvård/gym finns inom 200 m och post finns inom 500 m.

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Övrig information

Övrigt

Kontorshotell med service som IT-anslutning, receptionstjänst och gemensamma utrymmen finns att tillgå.

Dokument

Sökhjälp