Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 21, Centrum

mora

Rymlig lokal om 847 kvm med ett centralt läge i direkt anslutning till gågatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 847 - 847 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rymlig lokal om 847 kvm med ett centralt läge i direkt anslutning till gågatan. 1 tr upp med hiss. Här har du tillgång till nästan ett helt våningsplan med möjlighet att sätta din egen prägel. I dagsläget består lokalerna huvudsakligen av cellkontor i äldre stil men kan anpassas till öppen kontorslösning med nya ytskikt enligt önskemål. Genomgående lokal med bra ljusinsläpp och goda skyltmöjligheter mot gågatan. Personalrum med kök, konferensrum, wc. Möjlighet till kundmottagning/reception.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 847 847

Omgivning

Omgivning/natur

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel.

Närservice

Bank, livsmedelsaffärer och lunchrestauranger finns inom 50 m. Närhet till friskvård/gym. Andra företag i fastigheten är H&M och Lindex. Företag i närheten är bl a Åhléns, Cubus, Handelsbanken och Lantmäteriet.

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Övrig information

Övrigt

Butiks- och kontorsfastighet med Moras absolut bästa affärsläge. Byggd i början på 1970-talet och har sedan dess genomgått ett par genomgripande renoveringar. En om- och tillbyggnad utfördes 2007 för klädkedjan H&M:s etablering. Tillgång till garageplats i källarplan. Det finns även gott om kundparkeringar i direkt anslutning till fastigheten.

Dokument

Sökhjälp