Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 27, Centrum

mora

Fin lokal om 240 kvm med ett centralt läge i direkt anslutning till gågatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 - 240 m²
Karta

Information

Beskrivning

En lokal om 240 kvm med ett centralt läge i direkt anslutning till gågatan. 2 tr upp med hiss. Här har du tillgång till ett halvt våningsplan med möjlighet att sätta din egen prägel. I dagsläget består lokalen huvudsakligen av 2 stora rum som kan anpassas till öppen kontorslösning eller mindre rum med nya ytskikt enligt önskemål. Öppen lokal med bra ljusinsläpp och en terass med utsikt över Siljan. Mindre personalrum med kök, 2 separata omklädningsrum med dusch. Möjlighet till kundmottagning/reception.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 240 240

Omgivning

Omgivning/natur

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel. Här f

Närservice

Lunchrestaurang finns i fastigheten samt i närområdet. Cirka 100 m till livsmedelsaffärer samt cirka 300 m till gym. Post finns inom 500 m. 10 m till bank. Apotek och tandläkare finns i fastigheten.

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Övrig information

Övrigt

En mycket välskött och fin fastighet.

Dokument

Sökhjälp