Centrum
| MORA

Favorit Dela

Strandgatan 24

En fin centralt belägen utbildnings- eller kontorslokal i källarplan på 96 kvm med utsikt över Siljans strand.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    96 m²

  • Hyra:
En liten lokal på 96 kvm i källarplan som ligger centralt nära Siljans strand. Lokalen har 2 rum och ett större kök med handikapptoalett. Läget är perfekt med Siljan åt ena hållet och centrum med gågatan åt andra hållet.
  • Total yta

    96 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel.

Närservice:

Närmsta lunchrestaurang finns i grannfastigheten, cirka 10 m. Livsmedelaffärer och bankkontor finns inom 100 m, postkontor och friskvård/gym finns inom 300 m.

Kommunikationer:

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.


Övrig information

Övrigt:

I Mora centrum är det nära till allt - Zornmuseet, Mora kyrka, Vasaloppsmålet och Saxviken med båthamn, bad och strandpromenad. I Mora-Noret och Tuvan/Öna hittar du de större dagligvarukedjorna och sällanköpsvaror såsom bilar, bygg, trädgård och liknande. Det är goda kommunikationer med flyg, järnväg och vägnät som alla sammanstrålar i Mora.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Markus Westman

Markus Westman

markus.westman@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 97 51

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Box 317, Kyrkogatan 22
79225 Mora
dios.se
Strandgatan 24

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör