Skriv ut

Skapa PDF

Falugatan 2, Centrum

falun

Stor ljus kontorslokal i fastighet med galleria och kontorslokaler. Tillträde 2015-01-01.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 516 - 516 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vi har nu nöjet att erbjuda en mycket representativ kontorslokal om 510 kvm med bra affärsläge ovanpå Falan gallerian i centrum. Genomgående ljus och fräsch lokal med fina ytskikt. Bra fördelning av enskilda rum, öppna ytor och konferensrum med totalt ca 20-25 arbetsplatser. Passar det lite större företaget som vill ha en central, modern och rymlig lokal. Kök, wc, dusch. Lättillgängligt med bil. Goda parkeringsmöjligheter i garage. Andra företag i närheten är Diös, Fastighetsägarna MittNord och Basware. Hiss.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 516 516

Omgivning

Omgivning/natur

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Närservice

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger. Den består av två byggnader med 5 våningsplan vardera. I den ena byggnaden finns kommunen och Falu Stadsbibliotek och i den andra Falan galleria med ett flertal butiker, Clas Ohlson och Systembolaget. Fastigheten är delvis renoverad under senare år.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ca 50 m till närmsta busshållplats (http://www.dalatrafik.se). Tågstationen ligger på ca 800 m gångavstånd. Cirka 800 m till tågstationen. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats.

Sökhjälp