Skriv ut

Skapa PDF

Falugatan 2, Centrum

falun

Rymliga, ljusa lokaler med centralt läge och vy över Faluån.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 327 - 327 m²
Karta

Information

Beskrivning

Härlig lokal med stora ytor och rymd centralt i Falun. Bra ljusinsläpp ger en behaglig känsla. Öppen planlösning med tre större rum och ett separat kontorsrum med vacker utsikt mot Faluån. Lokalen går att anpassa efter dina behov, finns även möjlighet att utöka till två plan. Det här är lokalen för dig som tänker stort och vill ha generösa utrymmen. Skulle passa utmärkt till utbildning, gym, dansstudio eller liknande. Dusch, bastu och omklädningsrum finns i anslutning till lokalen.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 327 327

Omgivning

Omgivning/natur

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Närservice

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger. Den består av två byggnader med 5 våningsplan vardera. I den ena byggnaden finns kommunen och Falu Stadsbibliotek och i den andra Falan galleria med ett flertal butiker, Clas Ohlson och Systembolaget. Fastigheten är delvis renoverad under senare år.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ca 50 m till närmsta busshållplats (http://www.dalatrafik.se). Tågstationen ligger på ca 800 m gångavstånd. Cirka 800 m till tågstationen. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats.

Sökhjälp