Skriv ut

Skapa PDF

Falugatan 2, Centrum

falun

Rymlig kontorslokal med stor potential på Falugatan 2, Falun.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 327 - 327 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rymlig kontorslokal med stor potential och vackert läge intill Fisktorget i centrum. Öppen planlösning och genomgående ljusa lokaler med utsikt över Faluån. Lokalen är i dagsläget råställd och kan anpassas utifrån dina verksamhetsbehov. Plan finns för glaspartier in mot gallerians övre plan brevid Clas Ohlson.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 327 327

Omgivning

Omgivning/natur

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Närservice

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger. Den består av två byggnader med 5 våningsplan vardera. I den ena byggnaden finns kommunen och Falu Stadsbibliotek och i den andra Falan galleria med ett flertal butiker, Clas Ohlson och Systembolaget. Fastigheten är delvis renoverad under senare år.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ca 50 m till närmsta busshållplats (http://www.dalatrafik.se). Tågstationen ligger på ca 800 m gångavstånd. Cirka 800 m till tågstationen. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats.

Sökhjälp