Skriv ut

Skapa PDF

Falugatan 2, Centrum

falun

Var med och skapa ditt nya kontor från grunden med bästa läge i Falun.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 327 - 327 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att skapa ett nytt kontor från grunden. Bästa läge i Falun i direkt anslutning till Falan galleria. Utsikt mot Fisktorget samt innergården där vi under 2018 bygger nya bostäder. En trappa ner hämtar ni kaffe från Waynes Coffe. Lokalen är i dagsläget råställd och kommer anpassas utifrån dina verksamhetsbehov. Ni får vara med och påverka hela resan från planlösning till ytskikt. Se skissförslag. Möjlighet finns för glaspartier in mot gallerians övre plan brevid Clas Ohlson. Kontakta oss för mer info.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 327 327

Omgivning

Omgivning/natur

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna och ett härligt stud

Närservice

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Gångavstånd till Knutpunkten samt tågstation. Dörr direkt in i Falan galleria med café, butiker och restauranger. Parkeringsmöjligheter vid Fisktorget samt i garage i bottenplan.

Dokument

Sökhjälp