Skriv ut

Skapa PDF

Östra Hamngatan 18, Centrum

falun

Butikslokal med mycket goda exponeringsmöjligheter centralt på Östra Hamngatan 18, Falun.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 386 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus butikslokal om 386 kvm med goda exponeringsmöjligheter i centrala Falun. Stora glaspartier ut mot gatan ger ett utmärkt skyltläge och mycket bra synlighet för förbipasserande. Större delen av lokalen utgörs av öppen butiksyta som enkelt går att inreda enligt önskemål. Det finns även ett kontorsutrymme. Visst renoveringsbehov föreligger, butiken kan anpassas i samråd med ny hyresgäst. Lokalen är även delbar i två mindre butiker. Mittemot butikslokalen ligger ICA och runt hörnet hittar du populära Fa.

Övrigt

Övrigt

Fastigheten har ett mycket trevligt läge vid det anrika Fisktorget med direkt närhet till vackra Faluån och all tänkbar service i centrum. Består av 1 byggnad med 3 våningsplan. Goda parkeringsmöjligheter.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 386

Omgivning

Omgivning/natur

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Närservice

Biograf finns i fastigheten. Ca 150 m till ICA. Lunchrestauranger, bank och apotek ligger inom bekvämt promenadavstånd. Närhet till populära Falan gallerian, Clas Ohlson och Fisktorget. Andra företag i närheten är Bryggcafét med uteservering på en träbrygga intill Faluån. Fastigheten ligger i direkt anslutning till nya området Årummet där man planerar trevliga gångstråk, uteserveringar m.m.

Kommunikationer

Gångavstånd (ca 300 m) till busshållsplats. Bra gång- och cykelförbindelser. Ca 3 mil till Borlänge flygplats.

Dokument

Sökhjälp