Skriv ut

Skapa PDF

Östra Hamngatan 18, Centrum

falun

Butikslokal med mycket goda exponeringsmöjligheter centralt på Östra Hamngatan 18, Falun.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 236 - 236 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal om 291 kvm med goda exponeringsmöjligheter i centrala Falun. Stora glaspartier ut mot gatan ger ett utmärkt skyltläge och mycket bra synlighet för förbipasserande. Butiksyta på ca 157 kvm + pentrydel 27 kvm. Resterande yta är lagerytor innanför butiken. Visst renoveringsbehov föreligger, butiken kan anpassas i samråd med ny hyresgäst. Lokalen är ej lämplig för restaurangverksamhet. Mittemot butikslokalen ligger ICA och runt hörnet hittar du populära Falan galleria.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 236 236

Omgivning

Omgivning/natur

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Närservice

Biograf finns i fastigheten. Ca 150 m till ICA. Lunchrestauranger, bank och apotek ligger inom bekvämt promenadavstånd. Närhet till populära Falan gallerian, Clas Ohlson och Fisktorget. Andra företag i närheten är Bryggcafét med uteservering på en träbrygga intill Faluån. Fastigheten ligger i direkt anslutning till nya området Årummet där man planerar trevliga gångstråk, uteserveringar m.m.

Kommunikationer

Gångavstånd (ca 300 m) till busshållsplats. Bra gång- och cykelförbindelser. Ca 3 mil till Borlänge flygplats.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har ett mycket trevligt läge vid det anrika Fisktorget med direkt närhet till vackra Faluån och all tänkbar service i centrum. Består av 1 byggnad med 3 våningsplan. Goda parkeringsmöjligheter.

Dokument

Sökhjälp