Bollhusgränd 1B

Gamla Stan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Mycket representativ lokal högst upp i huset med fantastisk utsikt mot Slottsbacken. Högt i tak, stora fönster och öppet kontorslandskap.

Högst upp i fastigheten finner ni detta otroligt välhållna och vackra kontor. Med utblick mot Stockholms Ström och granne med Kungliga Slottet och Storkyrkan. En klassiskt vacker och representativ lokal med mycket väldisponerad planlösning. Öppet kontorslandskap och genomgående stilfulla och eleganta materialval. Fastigheten ligger omgiven av fantastisk arkitektur i de charmigaste kvarteren i Gamla Stan.

Ytor

  • Total yta:

    250 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pegasus 6

Byggår:

1906

Våningsplan:

4

Planlösning:

Öppen planlösning för ca 20 personer med två samtalsrum samt ett mindre och ett större konferensrum. två stycken wc varav en med dusch.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Få kontorslägen i Stockholm erbjuder lika genuina och gemytliga omgivningar som stadsdelen Gamla Stan. Med Slottsbacken och Kungliga Slottet som granne går det inte att säga annat än att detta kontor inger ett mäktigt första intryck. Storkyrkan ligger alldeles intill och det är heller inte långt till flertalet museum och inte minst hänförande arkitektur. Att arbeta i dessa omgivningar ger en känsla av vardagslyx med fantastiska promenadstråk, vatten och vackra vyer tätt inpå.

Närservice:

För den mat- och vin intresserade finns alla möjligheter att sätta guldkant på vardagen och utforska kvarteren runtomkring efter arbetsdagens slut. Eller varför inte på lunchen? För att inte tala om det stora utbudet av service, butiker och restauranger. Med detta kontorsläge har ni en utmärkt utgångspunkt för att uträtta ärenden på stan.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda och gröna linje stannar alldeles i närheten. Det finns också ett stort antal busslinjer som passerar denna fastighet. Exempelvis linje 2 som tar dig till Stureplan på fem minuter. Centralen med Arlanda Express, flygbussar och tågtrafik på promenadavstånd.
Bollhusgränd 1B