Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Lars väg 41, Sankt Lars Park

lund

Bland grönskande omgivningar återfinns detta moderna kontor med sekelskiftescharm som är tillgängligt för uthyrning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 142 m²
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommels
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Sankt Lars Park med härliga omgivningar och parkliknande miljöer. Högt upp i huset ligger denna kontorslokal om 142 kvm med vy över området. Här finns det möjlighet att få plats med upp till 10 arbetsplatser i en rumsindelad planlösning i lokalen och med ett mötesrum. I natursköna Sankt Lars Park erbjuds moderna kontorslokaler, gott om parkeringsplatser och på bottenplan i detta hus ligger en nyöppnad restaurang som blir en trevlig mötesplats för samtliga företag i området. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Utförande

Byggår

1929

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 142

Omgivning

Omgivning/natur

I grönskande omgivningar med direkt närhet till Lunds centrum och centralstation ligger Sankt Lars Park - en företagspark i härlig parkmiljö som erbjuder flexibla och toppmoderna lokaler i vackra tegelbyggnader med hundaåriga anor, restaurang och café samt gott om parkeringsplatser.

Närservice

I parken finns det både ett utomhusgym, restaurang och café. Restaurangen har även en konferensdel med bokningsbara mötesrum.

Kommunikationer

Nära till allt - det är enkelt att ta sig till Sankt lars Park oavsett färdmedel. Parken ligger direkt vid Lunds södra infart, 10 minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar till Lunds centrum samt bussar till Malmö stannar precis vid området. Med bil tar det cirka 15 minuter till Malmö. Kastrup flygplats ligger knappt 40 minuter bort och till Malmö Airport tar det cirka 20 minuter.

Vägbeskrivning

E22: ta av vid Lund , forsätt på väg 108 mot Lund och ta höger in mot Sankt Lars Park. E6: kör av vid Lomma och fortsätt på väg 108 mot Lund. Strax innan rondellen och påfarten till E22, ta vänster in mot Sankt Lars Park.

Dokument

3D Modell

Sökhjälp