Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Lars väg 41, Sankt Lars Park

lund

Bland grönskande omgivningar återfinns detta moderna kontor med sekelskiftescharm som är tillgängligt för uthyrning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 142 m²
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommels
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Sankt Lars Park med härliga omgivningar och parkliknande miljöer. Högt upp i huset ligger denna kontorslokal om 142 kvm med vy över området. Här finns det möjlighet att få plats med upp till 10 arbetsplatser i en rumsindelad planlösning i lokalen och med ett mötesrum. I natursköna Sankt Lars Park erbjuds moderna kontorslokaler, gott om parkeringsplatser och på bottenplan i detta hus ligger en nyöppnad restaurang som blir en trevlig mötesplats för samtliga företag i området. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Utförande

Byggår

1929

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 142

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till grönskan! En hundraårig parkmiljö med vackra byggnader får både personal och besökare att trivas.

Närservice

I området finns både restaurang och café.

Kommunikationer

Hit tar man sig enkelt, oavsett färdmedel.Sankt Lars Park ligger direkt vid Lunds södra infart, 5-10 minuters cykelavstånd till Lunds Centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området samt bussar till Lunds centrum och Malmö. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Kastrup flygplats ligger knappt 40 minuter bort och till flygplatsen Sturup tar det cirka 20 minuter.

Vägbeskrivning

Från E22 tar ni av Lund S, fortsätt på väg 108 mot Lund och ta höger ner mot Sankt Lars Park. Från E6 kör ni av Lomma och fortsätter på väg 108 mot Lund. Innan rondellen och påfarten till E22 tar ni vänster ner mot Sankt Lars Park.

Dokument

3D Modell

Sökhjälp