Skriv ut

Skapa PDF

Förrådsvägen 11-15, Västerslätt

umeå

Vi erbjuder kontorslokaler på centrala Västerslätt fördelat på fyra kontor, konferens- eller utställningsrum, kök och omklädning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 210 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vi erbjuder kontorslokaler i plan 2 som idag utgörs av två större kontor, två mindre kontor, ett stort rymligt kök samt ett större rum för utställning eller konferens. Utöver det ett rymligt omklädningsrum med dusch och toalett. Lokaler är belägen ovanpå lågprisvaruhuset MM, Mycket mer för pengarna, på Västerslätt och har i nuläget äldre ytskickt. Fjärrvärme och bredband finns indraget i lokalen.

Utförande

Byggår

1971

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt läge på Västerslätt, nära centrala Umeå och E4:an. Fastigheten ligger i ett industriområde, med närhet till butiker och restauranger. Goda parkeringsmöjligheter finns.

Närservice

Västerslätt ligger centrumnära men har även ett eget gott serviceutbud så som B2B-butiker, livsmedelsbutik, restauranger, konditori, post- och spelombud m.m.

Kommunikationer

Två europavägar passerar genom Umeå kommun: E4 och E12. Umeå flygplats ligger endast fyra km från Östra stadsdelen (Ålidhem m.m.) och nio kilometer från Umeås centrum.

Dokument

Sökhjälp